GRANDNEWS

Ανοιχτό ενδεχόμενο για ολικό lockdown άφησε ο Χαρδαλιάς, πότε θα μπει στο τραπέζι

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Ανοιχτό ενδεχόμενο για ολικό lockdown άφησε ο Χαρδαλιάς, πότε θα μπει στο τραπέζι
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκος Χαρδαλιάς, μίλησε στην εκπομπή «Ενώπιος – Ενωπίω» για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στην πανδημία του κορονοϊού, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για ένα γενικευμένο, ολικό lockdown.

Ο κ. Χαρδαλιάς, ερωτώμενος για το αν το ενδεχόμενο για ένα νέο γενικευμένο lockdown είναι ανοιχτό, δεν απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο και σημείωσε πως θα εξαρτηθεί από την πορεία της πανδημίας.

«Κάθε μέρα αξιολογούμε τα δεδομένα. Το γενικευμένο lockdown θα μπει στο τραπέζι εφόσον τα επιδημιολογικά δεδομένα μας δυσκολέψουν, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πίσω από το γενικό lockdown υπάρχουν άνθρωποι και οικογένειες».

Εξάλλου, ο κ. Χαρδαλιάς απάντησε στο ερώτημα γιατί παραμένει η απαγόρευση στο ψάρεμα και το κυνήγι, κυρίως στις «πράσινες περιοχές» καθώς δεν πρόκειται για δραστηριότητες με συνωστισμό», αναφέροντας ότι η απόφαση απαγόρευσης των δύο δραστηριοτήτων έχει να κάνει με το θέμα της κινητικότητας.

«Δεν έχουμε κανένα είδος εμμονής με αυτές τις δραστηριότητες. Το ζήτημα της μετακίνησης είναι τεράστιο θέμα καθώς οι κυνηγοί είναι 180.000 και 100.000 ασχολούνται ερασιτεχνικά με ψάρεμα. Όταν κινείσαι θα έρθεις σε επαφή με κόσμο και αυτό πρέπει να το αποφύγουμε. Δεν είναι τόσο απλή η προσέγγιση, ο καθένας θα μπορούσε να πάρει ένα καλάμι και πέντε δολώματα και να λέει ότι πάει για ψάρεμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερες ειδήσεις για GRANDNEWS στο GRANDSPORT, μέσα από το newsroom και τη συνεχή ροή ενημέρωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα