Λ. Κορνάρος: «Το γκρουπ αυτό έχει όλα τα εχέγγυα για μεγάλα πράγματα!»

Ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του Εργοτέλη δηλώνει ιδιαιτέρως υπερήφανος για την παρουσία της Μικτής ΕΠΣΗ, παρότι ο ίδιος δεν κατάγεται από το Ηράκλειο.

Ο Λευτέρης Κορνάρος έπλεξε το εγκώμιο των νεαρών ποδοσφαιριστών τονίζοντας πως αυτό το γκρουπ έχει όλες τις βάσεις για μεγάλα πράγματα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ταυτόχρονα έδωσε το δικό του μήνυμα στα νέα παιδιά πως σήμερα απλώς μπήκε ένα τέλος, το οποίο πάντοτε σηματοδοτεί μία νέα αρχή.

Αναλυτικά η ανάρτηση του: «Αν και δεν κατάγομαι από το Ηράκλειο (εργάζομαι όμως εδώ 5 χρόνια και είμαι ευγνώμων για αυτό), ωστόσο μπορώ με κάθε βεβαιότητα να πω ότι είμαι χαρούμενος και περήφανος για την Μικτή Ηρακλείου Κ16. Την ίδια περηφάνια θα πρέπει να αισθάνονται σήμερα όλοι οι εμπλεκόμενοι σ’ αυτήν. Καμία στεναχώρια δεν τους πρέπει!

ADVERTISING

Ο τίτλος μπορεί να μην ήρθε, ωστόσο όσοι παρακολουθήσαμε βήμα-βήμα τη πορεία της ομάδας αυτής, είδαμε ξεκάθαρα τι σημαίνει να παίζεις πραγματικό, οργανωμένο και σύγχρονο ποδόσφαιρό πέρα από κάθε αχρείαστη -για την εκπαιδευτική διαδικασία- σκοπιμότητα.
Είναι δεδομένο ότι το γκρουπ αυτό έχει όλα τα εχέγγυα για μεγάλα πράγματα! Το ίδιο και ο κόουτς Βασίλης Μπαστάκης! Οργανωμένος, διαβασμένος, σαφής, τεκμηριωμένος, σύγχρονος και το βασικότερο… Αληθινός! Πραγματικό πρότυπο για τους αθλητές του! Χαίρομαι που είναι συνεργάτης και στενός μου φίλος!

ADVERTISING

Σήμερα μπορεί να μπήκε μια τελεία στη διαδικασία αλλά τα παιδιά δεν έχουν κανένα λόγο να φοβούνται τις τελείες. Πάντα ένα τέλος σηματοδοτεί μια νέα αρχή και το ίδιο ισχύει και για αυτά τα παιδιά.
Να έχουν μόνο υγεία και με οδηγό την συνεχή εκπαιδευση, το σεβασμό και την αξιοπρέπεια να κατακτήσουν όλους τους προσωπικού τους στόχους!

ADVERTISING

ΥΓ. Η οικογένεια Μπαστάκη έχει να χαίρεται για δύο εξαιρετικούς ανθρώπους και προπονητές, το Γιώργο και το Βασίλη!!!

ΥΓ2.

Συγχαρητήρια στους συλλόγους των παιδιών για την εμφανώς εξαιρετική δουλεία που παράγουν στην εκπαιδευτική διαδικασία καθώς και στην ΕΠΣΗ που υποστηρίζει την λειτουργία τους


Click to Hide Advanced Floating Content