Μπαίνει νέος τάπητας στο Μαρτινέγκο!

Μία πολύ σημαντική είδηση για τον Γ.Σ. Εροτέλη, έκανε γνωστή ο πρόεδρος Γιώργος Στειακάκης, ο οποίος ανακοίνωσε πως το Τοπικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο έδωσε το «οκ» και συναινεί για την αντικατάσταση του τάπητα στο Μαρτινέγκο, κατόπιν θετικής εισήγησης της αρμόδιας Αρχαιολογικής Υπηρεσίας.

Η άδεια αυτή όπως έκανε γνωστό ο Γιώργος Στειακάκης ήταν προαπαιτούμενο για την χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κρήτης του έργου αυτού αλλά και των λοιπών εργασιών που προβλέπει η απόφαση.

Ο ίδιος μάλιστα θέλησε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου εργάσθηκαν υπομονετικά, με σοβαρότητα και αθόρυβα για την επίτευξη αυτού του, ζωογόνου για τον Σύλλογο, στόχου.

ADVERTISING

Αναλυτικά ο Γιώργος Στειακάκης αναφέρει: «Το Τοπικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο εξέδωσε απόφαση, επί αιτήματος με πλήρη φάκελο, που χορηγεί άδεια και συναινεί στην αντικατάσταση με νέο του πλαστικού τάπητα στο γήπεδο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Μαρτινέγκο, κατόπιν θετικής εισήγησης της αρμόδιας Αρχαιολογικής Υπηρεσίας.

Η άδεια αυτή ήταν προαπαιτούμενο για την χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κρήτης του έργου αυτού αλλά και των λοιπών εργασιών που προβλέπει η απόφαση.

Πιστεύουμε ότι οι σχετικές διαδικασίες χρηματοδότησης και υλοποίησης του έργου θα «τρέξουν» το συντομότερο  δυνατόν, όπως εξάλλου επανειλημμένα ο κ. Περιφερειάρχης έχει υποσχεθεί με μεγάλη προθυμία, είναι αλήθεια, στη Διοίκηση μας.

ADVERTISING

Ελπίζουμε ότι το καλοκαίρι το Μαρτινέγκο, μαζί με τις λοιπές εργασίες που έχουν εγκριθεί, θα είναι αντάξιο των υπηρεσιών που προσφέρει στους αθλητές και τις αθλήτριες μας με τάπητα νέας γενιάς και βελτιωμένες εγκαταστάσεις.

Ευχαριστώ και συγχαίρω τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας που εργάσθηκαν υπομονετικά, με σοβαρότητα και αθόρυβα για την επίτευξη αυτού του, ζωογόνου για τον Σύλλογο, στόχου.

Συγχαρητήρια, ωστόσο, αξίζουν, κατά κύριο λόγο, τόσο στην Αρχαιολογική Υπηρεσία που εισηγήθηκε την αποδοχή του αιτήματος μας, όσο και στα μέλη του Αρχαιολογικού Συμβουλίου για την ευθυκρισία και την διορατικότητα τους προς όφελος του αθλητισμού και της νεολαίας της πόλης μας».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content