Κ. Ταβλαδωράκης: «Να πάμε ένα βήμα παρακάτω το οικοδόμημα του Ρωμανού»

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ρωμανό μίλησε στο ????????????????????????????????????????, ο Κώστας Ταβλαδωράκης. 

Ο ικανός τεχνικός μετά από μια σπουδαία χρονιά στον πάγκο των κίτρινων συμφώνησε να συνεχίσει το έργο του και τη νέα χρονιά με τον ίδιο να δηλώνει ότι ήταν μια εύκολη απόφαση, η οποία γεμίζει τον ίδιο περισσότερες ευθύνες, ώστε να συνεχιστεί το πλάνο με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και το καλό ποδόσφαιρο.

Συνεχίζει στον πάγκο του Ρωμανού ο Κ. Ταβλαδωράκης!

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε«Νομίζω σαν απόφαση ήταν αρκετά εύκολη, καθώς με τους ανθρώπους του Ρωμανού συμφωνήσαμε μέσα σε λίγα λεπτά. Κρίνοντας την χρονιά που πέρασε η οποία ήταν αρκετά πετυχημένη πάνω στο πλάνο που χτίσαμε πέρυσι τέτοια εποχή θέλουμε να συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά.

Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε μαζί, ώστε να πάμε ένα βήμα παρακάτω το οικοδόμημα του Ρωμανού, χωρίς να βγαίνουμε από τον στόχο που έχουμε βάλει.

ADVERTISING

Είναι μια χρονιά που μας γεμίζει περισσότερες ευθύνες, όμως όλοι μαζί ενωμένοι με σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε κάτι σημαντικό με την ομάδα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ