Β. Κατσαρός: «Δεν έχουμε πολλά περιθώρια – Δεν αξίζει στον ΠΟΑ να αγωνίζεται στο τοπικό»

Δηλώσεις στο GRANDSPORT παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής του Γρανίτη, Βασίλης Κατσαρός.

Ο Γραντίτης αντιμετωπίζει τον ΠΟΑ σε μία πολύ κρίσιμη αναμέτρηση για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική. Ο Βασίλης Κατσαρός τόνισε πως μετά την ήττα της πρεμιέρας, η ομάδα των Χανίων δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες.

Για τον ικανό αριστερό μπακ το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει μία ιδιαιτερότητα, καθώς μέχρι την περασμένη χρονιά αγωνίζονταν με τη φανέλα του ΠΟΑ. Μάλιστα ανέφερε πως ένας σύλλογος με το μέγεθος και την ιστορία  του προσφυγικού σωματείου του Ατσαλένιου δεν αξίζει να αγωνίζεται στις τοπικές κατηγορίες.

ADVERTISING

Όσον αφορά την αυριανή αναμέτρηση ανέφερε: «Ξέρουμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα πολύ ποιοτική και με μεγάλη ιστορία. Από την πλευρά μας παίζουμε στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατο αποτέλεσμα, καθώς μετά την ήττα στην πρεμιέρα δεν έχουμε πολλά περιθώρια».

Αναφορικά με το γεγονός πως αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του τόνισε: «Έτσι τα φέρνει το ποδόσφαιρο, πέρυσι ήμουν στον ΠΟΑ. Δυστυχώς η χρόνια δεν κύλησε καλά, η ομάδα υποβιβάστηκε και σίγουρα δεν αξίζει σε αυτόν τον σύλλογο να αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα. Τους εύχομαι να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ