Μιχ. Διαμαντάκης: «Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τα καταφέρουμε»

Για τα νέα του καθήκοντα στις Ασίτες μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Μιχάλης Διαμαντάκης. 

Ο νέος πρόεδρος των Ασιτών δεν έκρυψε την χαρά του για τα νέα του καθήκοντα τονίζοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο, θα προσπαθήσουν να δώσουν μια συνέχεια στο έργο του Δημήτρη Μανουσάκη βάζοντας έντονο άρωμα της περιοχής στο ρόστερ.

Τέλος εποχής για Δ. Μανουσάκη στις Ασίτες – Νέος πρόεδρος ο Μιχ. Διαμαντάκης

ADVERTISING

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο μέλλον του σωματείου λέγοντας πως μέσα στον Ιούνιο θα υπάρξουν διοικητικές προσθήκες όπως και στο θέμα προπονητή και ρόστερ.

Συγκεκριμένα ανέφερε:  «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αναλαμβάνω την προεδρία των Ασιτών.  Θα προσπαθήσουμε όλο το διοικητικό συμβούλιο να φέρουμε την ομάδα στην εικόνα που την είχε ο πρώην πρόεδρος Δημήτρης Μανουσάκης με έντονο το Ασιτιανό στοιχείο. Θα χρειαστούμε όσο περισσότερο γίνεται την κοινωνία των Ασιτών για να μας στηρίξει όπως κάνει όλο αυτό το διάστημα.

ADVERTISING

Ξέρουμε ότι είναι ένα μεταβατικό στάδιο η φετινή χρονιά, όμως όλοι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τα καταφέρουμε. Σύντομα θα προστεθούν και νέα μέλη στο διοικητικό συμβούλιο. Μέσα στον Ιούνιο θα έχουμε εξελίξεις για το προπονητικό επιτελείο και το ρόστερ της ομάδας. 

Ξέρω ότι το έργο μου δεν θα είναι δύσκολο, καθώς πέντε χρόνια δίπλα στον Δημήτρη Μανουσάκη μου έχει δείξει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και θα τον έχω δίπλα μου σε ότι χρειαστώ και τον ευχαριστώ πολύ. Όλοι μαζί ενωμένοι να κρατήσουμε τις Ασίτες ψηλά και να συνεχίσουμε το σπουδαίο έργο του Δημήτρη Μανουσάκη».  

ΔΗΜΟΦΙΛΗ