Έργα με… φόντο την SL2 στις Αρχάνες

Μέρα να πάει χαμένη δεν αφήνουν στον Γιούχτα, με την ομάδα των Αρχανών που μετέχει στο Ειδικό Πρωτάθλημα Ανόδου της Γ Εθνικής προς την Super League 2, να εστιάζει ήδη στην επόμενη μέρα, ανεξάρτητα από την τελική έκβαση.

Στον Γιούχτα, ένα από τα απαραίτητα βήματα που πρέπει να γίνουν, είναι να μεγαλώσει στο πλάτος το γήπεδο των Αρχανών, έτσι ώστε να μπορέσει τη νέα αγωνιστική περίοδο να φιλοξενήσει αγώνες Εθνικών κατηγοριών.

Στο πλαίσιο αυτό, την περασμένη Τρίτη (23/5), στελέχη του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, επισκέφτηκαν το γήπεδο, όπου γίνονται μελέτες έτσι ώστε το πλάτος από τα 58,5 μέτρα που έχει αυτή τη στιγμή, να επεκταθεί στα 64.

ADVERTISING

Σύμφωνα με τις πρώτες σκέψεις, ο αγωνιστικός χώρος θα επεκταθεί από τη μεριά της κερκίδας, κάτι που σημαίνει πως το διαχωριστικό κάγκελο, αλλά και οι πάγκοι, θα μετακινηθούν.

Στον Γιούχτα, επιθυμούν διακαώς, εάν καταφέρουν τελικά να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για την Super League 2, να αγωνιστούν στο γήπεδό τους από την πρώτη ημέρα και να μην χρειαστεί να «μετακινηθούν» σε άλλα γήπεδα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, οι πρώτες εργασίες για την επέκταση του αγωνιστικού χώρου, να ξεκινήσουν εντός 10ημέρου…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ