«Θετική» απάντηση για Γ Εθνική με… -5!

Στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής αναμένεται να συμμετάσχει ο Ηρόδοτος τη ποδοσφαιρική περίοδο 2023-23, καθώς ο νομικός εκπρόσωπος κ. Φωτάκης, τους ενημέρωσε πως αυτό είναι εφικτό, όμως η ομάδα θα εκκινήσει τη νέα της προσπάθεια, με ποινή αφαίρεσης πέντε βαθμών!

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRANDSPORT, οι άνθρωποι του Ηροδότου, είχαν απευθυνθεί στον νομικό σύμβουλο κ. Εμμανουήλ Φωτάκη, προκειμένου να τους γνωμοδοτήσει σε ποια κατηγορία και υπό ποιες προυποθέσεις, θα έχει δικαίωμα συμμετοχής η ιστορική ομάδα.

Η «απάντηση» ελήφθη νωρίτερα σήμερα, όπου βάσει των κανονισμών και τη γνωμοδότηση του κ. Φωτάκη, ο Ηρόδοτος έχει δικαίωμα συμμετοχής στη Γ Εθνική, εκκινώντας όμως τη νέα του αυτή προσπάθεια, με ποινή αφαίρεσης πέντε βαθμών, λόγω της αποβολής του από το πρωτάθλημα της Super League 2.

Η πλειοψηφία του Ερασιτέχνη Ηροδότου, επιθυμεί η ομάδα να αγωνιστεί στη Γ Εθνική και όχι σε χαμηλότερη και ουσιαστικά σε ένα από τα επόμενα διοικητικά συμβούλια, αναμένεται να «επικυρωθεί» αυτή η απόφαση και να δηλώσει η ομάδα συμμετοχή κανονικά.

Αυτό, «ανοίγει» τον δρόμο για την επίσπευση της συμφωνίας με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη, που ήδη έχει ξεκινήσει ωστόσο σε συνεργασία με την τριμελής επιτροπή, τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P