Η «Sports E-shops» πρωτοπορεί και δημιουργεί ηλεκτρονικά καταστήματα για τα αθλητικά σωματεία!

Είναι πλέον αναμφισβήτητο ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο αποτελεί την κύρια πηγή ανάπτυξης για πολλές επιχειρήσεις, καθώς διευρύνει τον κύκλο πελατών και αυξάνει τα κέρδη τους. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό για τις αθλητικές ομάδες να είναι παρόντες στον ψηφιακό κόσμο με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα τους επιτρέπει να προσφέρουν τα προϊόντα τους σε ένα ευρύ κοινό.

Η εταιρία Sports E-shops σε συνεργασία με την V-Teamwear, προσφέρουν μια ολοκληρωμένη λύση για την κατασκευή και λειτουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος ένδυσης αθλητικών ομάδων. Με την πλατφόρμα, οι αθλητικές ομάδες μπορούν να προσθέτουν χορηγούς στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα, παρέχοντας στους χορηγούς πρόσβαση σε μια πλατφόρμα με μεγάλο αριθμό πελατών και επισκεπτών. Με την επιλογή αυτή, οι αθλητικές ομάδες έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν εξατομικευμένα πακέτα χορηγίας στους χορηγούς τους.

Με τη χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, οι ομάδες μπορούν να παρουσιάσουν στους χορηγούς τους τις διαθέσιμες δυνατότητες για συνεργασία. Με αυτόν τον τρόπο, οι χορηγοί μπορούν να επιλέξουν την κατάλληλη προσέγγιση και να συμβάλουν στην ανάπτυξη της ομάδας, παρέχοντας τους κεφάλαια για νέο εξοπλισμό, εκστρατείες μάρκετινγκ, την ανάπτυξη του καταστήματος και άλλες ανάγκες της ομάδας. Επιπλέον, οι ομάδες μπορούν να ενθαρρύνουν τους χορηγούς να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις που διοργανώνουν, όπως αγώνες, προπονήσεις και εκδηλώσεις για τους οπαδούς της ομάδας. Αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνει την προβολή του λογότυπου του χορηγού στα πανό και στα αθλητικά είδη της ομάδας, τη διάθεση ειδικών πακέτων για τους χορηγούς κατά τη διάρκεια των αγώνων, αλλά και τη διοργάνωση ειδικών εκδηλώσεων για τους χορηγούς, όπως συναντήσεις με τους αθλητές και το προπονητικό επιτελείο.

ADVERTISING

Συνολικά, η συνεργασία με χορηγούς μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα για την ομάδα, τους χορηγούς και τους οπαδούς. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα μπορεί να βοηθήσει στη διευκόλυνση της διαδικασίας της συνεργασίας και να ενισχύσει το δεσμό μεταξύ των δύο πλευρών. Οι χορηγοί μπορούν να παράσχουν οικονομική υποστήριξη στις ομάδες και να βοηθήσουν στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων. Από την άλλη πλευρά, οι ομάδες μπορούν να παρέχουν στους χορηγούς προβολή και προώθηση της επωνυμίας τους, στην ιστοσελίδα τους, στα προϊόντα τους και στα κοινωνικά τους δίκτυα.

Επιπλέον, οι χορηγοί μπορούν να επιλέξουν το επίπεδο χορηγίας που επιθυμούν premium, golden ή silver ανάλογα με την ποσότητα και τον τύπο της προβολής που επιθυμούν να έχουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Οι χορηγοί premium, για παράδειγμα, θα έχουν προτεραιότητα στην προβολή ενός μεγάλου ενεργού λογότυπου τους στην ιστοσελίδα και θα βρίσκονται και στις σελίδες των προϊόντων, ενώ οι χορηγοί golden θα είναι ενεργοί, αλλά μικρότεροι σε μέγεθος. Η δυνατότητα προσθήκης χορηγών αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για τις αθλητικές ομάδες που έχουν ηλεκτρονικά καταστήματα, αφού από εκεί μπορούν να ενισχύσουν την οικονομική δυναμική του συλλόγου τους.

Οι αθλητικές ομάδες μπορούν να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών για τους πελάτες τους, παρέχοντας τους πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των εμφανίσεων και του εξοπλισμού της ομάδας, αλλά και άλλων σχετικών προϊόντων, όπως π.χ. αξεσουάρ και αθλητικά είδη. Η δυνατότητα αυτή επιτρέπει στις ομάδες να προσελκύουν νέους οπαδούς και πελάτες από διαφορετικές περιοχές, αυξάνοντας την προβολή τους και τα κέρδη τους.

ADVERTISING

Έπειτα από την συμφωνία η εταιρεία Sports E-shops αναλαμβάνει να δημιουργήσει και να εξυπηρετεί το ηλεκτρονικό κατάστημα πλήρως, χωρίς να χρειαστεί από εσάς ούτε να επενδύσετε χρόνο για την διαχείρισή του, αλλά ούτε και χρήματα για την αγορά των προϊόντων με σκοπό την δημιουργία της αποθήκης. Από την συμφωνία και έπειτα, η ομάδα απλά θα εισπράττει τα κέρδη τόσο από τις πωλήσεις των προϊόντων, όσο και τα κέρδη από τους χορηγούς, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και το σλόγκαν της εταιρείας “WE CREATE, YOU WIN”.

Η εταιρεία προσφέρει μια ευρεία γκάμα αθλητικών προϊόντων και αξεσουάρ για την δημιουργία μιας πλήρως λειτουργικής μπουτίκ, αφού λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία τόσο το Ε-shop του Α.Σ. Άρη Θεσσαλονίκης (https://arisac.store/), όσο και αυτό της Παναχαϊκής (https://shop.panachaikifc1891.gr/). Τα αθλητικά είδη και τα αξεσουάρ καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των φιλάθλων δημιουργώντας μια στενή σχέση μεταξύ της ομάδας και αυτών.

Το eshop μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιπλέον και ως χώρος πώλησης τόσο των καρτών διαρκείας, όσο και ρουχισμό της ακαδημίας του συλλόγου απαλλάσσοντας σας από την διαδικασία αυτή. Η εταιρεία θα χορηγήσει αναλυτικό τιμοκατάλογο χονδρικής των προϊόντων που θα διατίθενται στο e-shop, τον οποίο θα πρέπει η ομάδα να τον επιστρέψει με συμπληρωμένες τις τιμές πώλησης (λιανικής) πάνω σε αυτό. Έτσι, οι τιμές των προϊόντων καθορίζονται αποκλειστικά από εσάς και τα κέρδη που προκύπτουν σας ανήκουν στο σύνολό τους (αφαιρώντας φυσικά το κόστος υλικών, ΦΠΑ και μεταφορικών). Για παράδειγμα, ένα κασκόλ στοιχίζει από 5€ και εσείς επιλέξετε να το πουλήσετε 10€, τότε αυτό που σας μένει ως κέρδος είναι τα 5€ της διαφοράς μείον το ΦΠΑ (1,94€), άρα το καθαρό κέρδος είναι τα 3,06€. Όσο αφορά τους χορηγούς η οικονομική τους εκμετάλλευση είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ των ομάδων, όπως και το σύνολο των κερδών που θα προκύψουν από εκεί. Με την τοποθέτηση της παραγγελίας από τον φίλαθλο, θα γίνεται αυτόματη αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος τόσο στην εταιρεία (για την εξυπηρέτηση της παραγγελίας), όσο και στο σύλλογο για ενημέρωση του. Με αυτό τον τρόπο ο σύλλογος θα έχει συνεχή ενημέρωση για τις παραγγελίες που έχουν γίνει, αλλά και για το ποσό που έχει να λάβει από εκεί.

ADVERTISING

Οι ομάδες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από τα τρία πακέτα συνδρομών που υπάρχουν:

α) Το βασικό πακέτο (Basic) που θα στοιχίζει 600€ το πρώτο έτος ή 1.000€ τα δύο έτη (δείτε εδώ basic.poseidon-store.gr)

β) το Golden το οποίο θα στοιχίζει 1.000€ το πρώτο έτος ή 1.700€ τα δύο έτη (δείτε εδώ poseidon-store.gr)

ADVERTISING

γ) το Premium (δείτε εδώ premium.poseidon-store.gr) το οποίο θα στοιχίζει 1.500€ το πρώτο έτος ή 2.500€ τα δύο έτη.

Το κάθε πακέτο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά τα οποία αναφέρονται αναλυτικά σε πίνακα που θα συνοδεύει την οικονομική προσφορά μας. Η εταιρεία Sports E-shops θα παρέχει αναλυτική κατάσταση με τις προκαθορισμένες διαστάσεις των χορηγών, τα οποία θα πρέπει να προσκομιστούν με ευθύνη του συλλόγου, όπως και οι υπερσυνδέσεις (link) που θα χρησιμοποιηθούν για τους Premium και Golden χορηγούς.

Συνολικά, η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος αποτελεί ένα βήμα προς την επίτευξη των στόχων των αθλητικών ομάδων στον ψηφιακό κόσμο. Με την πλατφόρμα, οι ομάδες μπορούν να επωφεληθούν από την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου, προσελκύοντας νέους πελάτες, αυξάνοντας τα έσοδά τους και δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών για τους υπάρχοντες πελάτες τους.

Επιπλέον, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα δίνει στις ομάδες τη δυνατότητα να προωθήσουν τα προϊόντα τους πέρα από τα φυσικά σύνορα τους και να αυξήσουν τη διεθνή παρουσία τους. Συνολικά, η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη και την επιτυχία των αθλητικών ομάδων στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ