Να κλείσει τις εκκρεμότητες και μετά… μεταγραφές

Ο ΟΦΗ έχει στόχο να κλείσει τις εκκρεμότητες στο υπάρχον ρόστερ και μετά να επικεντρωθεί αποκλειστικά στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Μετά τις ανανεώσεις των Μαρινάκη, Γιαννούλη, Σωτηρίου και του Νέιρα, που μένει μόνο η τυπική ανακοίνωση, ο ΟΦΗ έχει επικεντρωθεί στο κομμάτι των ανανεώσεων, θέλοντας να κλείσει τις δύο εκκρεμότητες που έχουν απομείνει.

Πρόκειται για τους Απόστολο Διαμαντή και Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη, που μένουν ελεύθεροι, με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους δύο ποδοσφαιριστές. Πέρα από την αναμφισβήτητη ποιότητα τους, είναι και Έλληνες, με τον ΟΦΗ να θέλει όπως έχει αναφέρει πολλές φορές και ο Βάλντας Νταμπράουσκας, να στηρίξει το ελληνικό του στοιχείο.

ADVERTISING

Σε περίπτωση που φύγουν, δύσκολο θα βρεθούν άξιοι αντικαταστάτες Έλληνες, με τους δύο ποδοσφαιριστές λόγω και της ηλικίας τους, να μπορούν να αποτελέσουν βασικά κομμάτια του ρόστερ και τα επόμενα χρόνια.

Έπειτα από αυτές τις δύο περιπτώσεις θα κορυφωθεί το μεταγραφικό πλάνο, έχουν γίνει ήδη κάποιες πρώτες ενέργειες, ώστε ο ΟΦΗ να παρουσιαστεί τη νέα σεζόν δυνατός και έτοιμος να διεκδικήσει μια καλύτερη πορεία από τη φετινή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ