Κρατάει την παραμονή στα χέρια του ο Γιούχτας 2010!

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Γιούχτας 2010 και πλέον μπορεί να ονειρεύεται την παραμονή του στην Α2 ΕΠΣΗ.

Μπορεί η χρονιά να μην εξελίχθηκε όπως δεν την περίμεναν αρκετοί στον Γιούχτα 2010, ωστόσο τις τελευταίες αγωνιστικές οι «πράσινοι» βγάζουν… τσαγανό και πίστη στο ρόστερ μετρώντας δύο συνεχόμενες νίκες.

Μετά το διπλό στην έδρα του Δία ήρθε η σειρά της Παλιανής να γνωρίσει την ήττα από τον Γιούχτα 2010, ο οποίος επικράτησε με το αγαπημένο του σκορ (1-0) και πλέον έχοντας 19 βαθμούς και μόλις δύο αγωνιστικές για το τέλος της σεζόν κρατάει στα χέρια του την παραμονή.

ADVERTISING

Η νίκη στις Αρχάνες σε συνδυασμό με το ρεπό του Δωριέα και την ήττα του Δία, έδωσε την ευκαιρία στους πράσινους να πιάσουν τον Δία στους 19 βαθμούς και μπορεί από την επόμενη αγωνιστική να σφραγίσει τη νίκη, αρκεί να μην κερδίσει ο Δωριέας τον Μοχό εκτός έδρας.

Η τεράστια προσπάθεια που έγινε το τελευταίο διάστημα στην ομάδα των Αρχανών, έφερε αντίκρισμα και πλέον ο Γιούχτας 2010 κρατάει στα χέρια του την παραμονή στην κατηγορία.

Τα σχόλια είναι κλειστά.