Η σπουδαία ομάδα της Θύελλας Χρυσοπηγής

Αρκετές ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου δεν υπάρχουν πλέον στα πρωταθλήματα και μία από αυτές τις ομάδες είναι  η Θύελλα Χρυσοπηγής. Το Grandsport.gr πηγαίνει πίσω στο χρόνο και θυμάται την εντυπωσιακή ομάδα της Θύελλας Χρυσοπηγής.

Το σωματείο της Θύελλας τη σεζόν 1979-1080 πρωταγωνιστούσε στην Α κατηγορία, όπου τότε Ηράκλειο και Λασίθι ήταν ένας όμιλος και απαρτιζόταν από σπουδαίες ομάδες, τόσο του Ηρακλείου, όσο και του Λασιθίου.

Εκείνη την εποχή γινόντουσαν συναρπαστικά παιχνίδια, με την Θύελλα Χρυσοπηγής να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Δυστυχώς το σωματείο δεν υπάρχει σήμερα, καθώς το 1995 ήταν η τελευταία χρονιά που αγωνίστηκε.

Στην φωτογραφία, απεικονίζεται η ομάδα της Θύελλας Χρυσοπηγής, στο γήπεδο του Ηροδότου, όπου ήταν η πρώτη μέρα που είχε τοποθετηθεί χορτάρι στον αγωνιστικό χώρο.

Οι ποδοσφαιριστές της τότε ομάδας ήταν οι: Μαράκης, Κοπιδάκης, Βραχασωτάκης, Λαδιανός, Γαραζανάκης, Τσέρος, Σφακιανάκης, Μαύρος, Γιαννακουδάκης, Τσαγκαράκης Τ., Σαριδάκης, Τσαγκαράκης Ν., Σφυρής, Στρίντζης, Χριστάκης, Τζαγκαράκης Γ.

Προπονητής: Ψυλλάκης Λάμπρος