Επίσημα στην Κ19 της Λαμίας ο Γ. Τσιχλάκης

Ο ΠΟΑ με επίσημη ανακοίνωση του επισημοποίησε την μετεγγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή Γιώργου Τσιχλάκη, στο ρόστερ της Κ19 της Λαμίας, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Grandsport.gr.

Ο 18χρονος παίκτης ο οποίος προέρχεται απ’ τα σπλάχνα του ΠΟΑ, θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα υποδομής της Super Leauge 1 με τους Ατσαλενιώτες να εκφράζουν τις θερμές τους ευχές για την πορεία του νεαρού.

Από τον Κεραυνό στη Κ19 της Λαμίας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΟΑ:

Η οικογένεια του Π.Ο.Α δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενη και υπερήφανη που ένα παιδί γέννημα θρέμα της ομάδας, θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα υποδομής στην κορυφαία κατηγορία της χώρας, ξεκινώντας παράλληλα τις σπουδές του.

Ο λόγος για τον Γιώργο Τσιχλάκη παιδί των ακαδημιών της ομάδας μας και μέχρι πρότεινος ποδοσφαιριστής του Κεραυνού, ο οποίος εντάσσεται στο δυναμικό της Λαμίας και στο τμήμα της Κ19. Έτσι, θα αγωνιστεί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο με τα χρώματά της στην κορυφαία Εθνική κατηγορία στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία. Παράλληλα, ξεκινάει την φοίτησή του στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το τμήμα Πληροφορικής.

Γιώργο, σύσσωμη η οικογένεια του Π.Ο.Α σου εύχεται ολόψυχα να είσαι γερός, καλές σπουδές και να έχεις μια ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη επιτυχίες!