Νίκη για να ελπίζει, διαφορετικά…

Μόνο νίκη, τίποτα άλλο δεν «βολεύει» τον Αλμυρό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση μειώνει δραματικά τις όποιες πιθανότητες έχει να αποφύγει τον υποβιβασμό!

Ο Αλμυρός, μετά το 1-1 με τον ΑΟΑΝ το περασμένο Σάββατο (8/4) έστρεψε άμεσα τη προσοχή του στον «τελικό» με τον Εθνικό Πειραιώς, με τον Μανώλη Σουτζή να μην υπολογίζει στον τιμωρημένο Φραγκουλάκη.

Η ομάδα του Γαζίου, στο «φινάλε» του πρωταθλήματος θα δώσει τρεις «τελικούς», με Εθνικό Πειραιώς (εντός), Μαρκό (εντός) και Αγία Παρασκευή (εκτός).

ADVERTISING

Πλέον όμως τα… περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και για να μπορέσει να ελπίζει, θα πρέπει πρωτίστως να κερδίζει, διαφορετικά θα μειώνονται δραματικά οι όποιες πιθανότητές έχει για να κρατηθεί «ζωντανή» στη «μάχη» της παραμονής.

Οι ποδοσφαιριστές του Αλμυρού, μετά το παιχνίδι με τον ΑΟΑΝ, προπονήθηκαν την Κυριακή (9/4) αλλά και σήμερα (10/4), συνεχίζοντας τη προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης (12/4) με αντίπαλο την ομάδα του Πειραιά.

Στο παιχνίδι αυτό πέραν των γνωστών ποδοσφαιριστών που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ο Μιχάλης Φραγκουλάκης που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάζει, ενώ η προετοιμασία του Αλμυρού, θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (11/4), παραμονές του αγώνα.Click to Hide Advanced Floating Content