Μ. Παπαματθαιάκης: «Όλα βάδιζαν σωστά…»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του τουλάχιστον μέχρι την αποβολή και το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε η Παναχαϊκή, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά την ήττα με 2-0 από τους Πατρινούς, ο Μανώλης Παπαματθαιάκης.

Ο έμπειρος τεχνικός, στις δηλώσεις του, στάθηκε τόσο στη 1η κίτρινη κάρτα όσο και στην 2η του Μασουέρο, τονίζοντας πως δεν έπρεπε να είχε δοθεί η πρώτη κίτρινη, ενώ για την δεύτερη υποστήριξε πως δεν την έχει ξαναδεί τη φάση και δεν έχει άποψη.

Όσο αναφορά την ομάδα του πάντως, εμφανίστηκε ικανοποιημένος, λέγοντας πως μέχρι το σημείο του πέναλτι, έλεγξαν τον ρυθμό, ενώ πρόσθεσε πως όλα βάδιζαν σωστά.

ADVERTISING

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Μανώλης Παπαματθαιάκης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε μέχρι το σημείο του πέναλτι, ελέγξαμε τον ρυθμό πριν δεχτούμε το πρώτο γκολ και εμείς είχαμε την κλασική ευκαιρία στο τέλος του ημιχρόνου με τον Κούστα. Θα έλεγα ότι όλα βάδιζαν σωστά και ελέγχαμε την κατάσταση χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα. Δεν έχω άποψη για την φάση του πέναλτι δεν την έχω ξανά δει, μου είπαν ότι ήταν, αλλά κατά την άποψη μου δεν έπρεπε να δοθεί η πρώτη κίτρινη κάρτα στον Μασουέρο.

Σε μια φάση στο πρώτο ημίχρονο νωρίς σε αψιμαχία με τον Κουσκουνά. Εκεί δέχτηκε την πρώτη κάρτα η οποία όπως φάνηκε επηρέασε διότι ακολούθησε το πέναλτι, αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε. Όπως καταλαβαίνετε είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανταποκριθείς με παίκτη λιγότερο σε αυτό το γήπεδο και απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως η Παναχαϊκή. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και κοιτάμε αποκλειστικά το επόμενο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας την Τετάρτη».

Τα σχόλια είναι κλειστά.