Έμεινε όρθιο το Ασήμι με κατάθεση ψυχής κόντρα στον Άγιο Δημήτριο

Το Ασήμι άντεξε την πίεση του Αγίου Δημητρίου σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, επικρατώντας με 0-1 στον Κρουσώνα, τερματίζοντας στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ!

19/03/2023 19:00
Α2 ΕΠΣΗ - 18η αγωνιστική - 1ος όμιλος - 2022-23

Στατιστικά παίκτη

    30' ΓΚΟΛ Ορφανουδακης Ηρακλής

ADVERTISING

Το σύνολο του Στέλιου Ανωγειανάκη ταξίδεψε στον Κρουσώνα με δώδεκα ποδοσφαιριστές, έχοντας πολλές απουσίες, ωστόσο άντεξε και πήρε μια μεγάλη νίκη κόντρα σε ένα αξιόμαχο αντίπαλο.

Ο Άγιος Δημήτριος από την αρχή του αγώνα είχε τη πρωτοβουλία των κινήσεων δημιουργώντας προϋποθέσεις για κάποιο γκολ, με το Ασήμι στην πρώτη του μεγάλη φάση να ανοίγει το σκορ, με εκπληκτικό μακρινό σουτ του Ορφανουδάκη στο 30′, με το 0-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Και στην επανάληψη, το έργο δεν άλλαξε, με τον Άγιο Δημήτριο να έχει τη πρωτοβουλία, προσπαθώντας να βρει το γκολ που θα του έδινε έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, με βάση την εικόνα του άξιζε, ωστόσο το Ασήμι με εκπληκτική άμυνα και κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο, άντεξε μέχρι το φινάλε και πήρε μια σπουδαία νίκη, κόντρα στον Άγιο Δημήτριο που πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και του έλειπε μόνο το γκολ.

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ