Αγχωτική νίκη για τον ΠΑΟΚ και συνεχίζει στην κορυφή!

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει μια ακόμα σπουδαία νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, επικρατώντας του Ποσειδώνα με 3-2 στην 25η στροφή.

19/03/2023 15:30
Α1 ΕΠΣΗ - 25η αγωνιστική - 2022-23

ADVERTISING

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο μπροστά από τις δύο εστίες.

Όσο περνούσε η ώρα ο ΠΑΟΚ έπαιρνε τα ηνία της αναμέτρησης, έχοντας την κατοχή της μπάλας, με τον Ποσειδώνα να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση και από στατικές φάσεις χάνοντας καλές στιγμές με Καουκάκη και Μαραθιανό..

Οι «ασπρόμαυροι» έχασαν τεράστια ευκαιρία για το 1-0 με τον Μεμοτσέλα, όμως η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ από πλεονεκτική θέση αστόχησαν οι Κουράκης, Μεμοτσέλα και Γαρεφαλάκης.

ADVERTISING

Λίγο πριν βγει το ημίχρονο ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Νίκο Μεταξάκη να κάνει το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ποσειδώνας μπήκε δυνατά και έχασε μοναδική στιγμή να ισοφαρίσει, όμως η προσπάθεια του Μαραθιανού σταμάτησε στο δοκάρι. Λίγα λεπτά μετά ο Καουκάκης κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1 για τους «μπλε».

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να βρει εκ νέου δίχτυα στο 72ο λεπτό με τον Μεμοτσέλα να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του. Μάλιστα ο ίδιος παίκτης λίγο αργότερα είχε και δοκάρι.

ADVERTISING

Οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να κλειδώσουν τη νίκη με τον Άκη Κουράκη να ευστοχεί από την άσπρη βούλα κάνοντας το 3-1. Ο Ποσειδώνας ανέβασε τις γραμμές του στα τελευταία λεπτά, μειώνοντας στις καθυστερήσεις με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καουκάκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ