Κομπλέ ο Αστέρας Μυρτιάς/Πόρος

Απέναντι στη Δόξα Ηρακλείου.

Ο Αστέρας Μυρτιάς/Πόρος έχει την Κυριακή (19/03) εντός έδρας έργο και το ζητούμενο είναι να πανηγυρίσει ακόμη μία νίκη στο πρωτάθλημα. Το πλέον ευχάριστο για τον Δημήτρη Τσέρο είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα και άπαντες είναι παρόντες. Ο Κοτζιάς, μάλιστα, εξέτισε ποινή πέντε αγωνιστικών και υπολογίζεται ξανά. Η σχετική ενημέρωση:

«Ευχάριστος πονοκέφαλος για τον Δημήτρη Τσέρο ενόψει του αγώνα της Κυριακής (19/03, 12:00) στις Αγίες Παρασκιές. Επιστροφή Νίκου Κοτζιά, πάνοπλος ο Αστέρας Μυρτιάς Πόρος με Δόξα Ηρακλείου! Μετά τη μεγάλη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον Κόροιβο οι “κοκκινομαυρομπλε” θέλουν να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών με τον έμπειρο τεχνικό να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο Νίκος Κοτζιάς εξέτισε ποινή πέντε αγωνιστικών και υπολογίζεται ξανά, ενώ δεν υπάρχουν προβλήματα.

ADVERTISING

“Είμαστε έτοιμοι, έχουμε δείξει ότι βάσει εμφανίσεων και αποτελεσμάτων είμαστε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Αυτό θα προσπαθήσουμε να δείξουμε και την Κυριακή απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα υποδομής. Θέλουμε τη νίκη και θα προσπαθήσουμε γι’ αυτήν, ελπίζουμε να τα καταφέρουμε”, δήλωσε σχετικά στο “Αστέρας Μυρτιάς Πόρος” ο Δημήτρης Τσέρος. Στις Αγίες Παρασκιές θα σφυρίξει ο Γαρεφαλάκης Κ. με βοηθούς τους Μανδαλενάκη Ε. – Κατσογιάννη Η.».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ