Μοιρασιά για την Κ19 του ΟΦΗ

Ήρθε 2-2 στο ΒΑΚ με τον Άρη.

Η Κ19 του ΟΦΗ πραγματοποίησε μία αρκετά καλή προσπάθεια, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στους Θεσσαλονικείς, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται στο φινάλε από ένα βαθμό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, αφού στο 11’ ο Φαλατάχ κέρδισε πέναλτι και ο Αποστολάκης ήταν εύστοχος από την… άσπρη βούλα για να κάνει το 1-0. Ο Ρολάκης απείλησε στο 20’ για τους «ασπρόμαυρους», ωστόσο οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν στο 39’, όταν ο Σημαντηράκης έκανε χερι και ο Χατζηϊωάννου από το σημείο του πέναλτι «έγραψε» το 1-1.

ADVERTISING

Η ομάδα του Μανώλη Πατεμτζή, πάντως, αντέδρασε άμεσα, πλησίασε το γκολ στο 40’ με τον Θεοδοσουλάκη και στο επόμενο λεπτό ο Φαλατάχ με κοντρόλ και σουτ μέσα στην περιοχή πέτυχε ένα καταπληκτικό τέρμα για το 2-1.

Στην επανάληψη το θέαμα δεν ήταν το ίδιο καλό, αν και στο 68’ ο Θεοδοσουλάκης έχασε τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει. Στο 77’, έτσι, ο Ρ. Σγουρός με φοβερό σουτ «έγραψε» το 2-2. Στο 87’, άλλωστε, ο Άρης λίγο έλειψε ν’ ανατρέψει το σκορ, αλλά ο Καλαφάτης είπε εντυπωσιακά «όχι» στον Σταυρόπουλο και ο Χότζα στη συνέχεια είχε σωτήρια παρέμβαση στο πλασέ του Παναγίδη.

Κ19 ΟΦΗ: Καλαφάτης, Φανουράκης (46’ Καρανδινός), Ρολάκης, Σαλούστρος, Χότζα, Αποστολάκης, Θεοδοσουλάκης, Πιστικός (67’ Αδαμάκης), Φαλατάχ (67’ Ζαχαριουδάκης), Φαϊτάκης (74’ Γανόπουλος), Σημαντηράκης.

ADVERTISING

Κ19 ΆΡΗΣ: Καρακασίδης, Ηλ. Σγουρός, Τσομπανίδης, Καραμανλής, Τανούλης, Καλτσάς (51’ Σταυρόπουλος), Τσέρα (51’ Αλμυράς), Ρ. Σγουρός, Χατζηϊωάννου, Παναγίδης, Τζίμας (27’ Αμπεριάδης).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ