Έσωσε τον βαθμό με γκολάρα αλλά…

Ο ΟΦΗ δεν έπιασε καλή απόδοση και παρέμεινε στο 1-1 με τον Λεβαδειακό στην πρεμιέρα των play outs.

18/03/2023 17:30
Super League Playouts - 1η αγωνιστική

ADVERTISING

Στα πρώτα πέντε λεπτά του παιχνιδιού ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που ήθελε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν μπορούσε να δημιουργήσει κάτι σημαντικό στην αντίπαλη εστία.

Στο 13′ ήρθε η πρώτη τελική για τον ΟΦΗ. Μετά από γρήγορη εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε εκτός περιοχής στον Διαμαντή. Έκανε το πλασέ, μπλόκαρε ο κίπερ του Λεβαδειακού. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απείλησαν, όταν ο Τοράρινσον εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Πασαλίδης πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γκροφ.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Λεβαδειακό ήρθε στο 25ο λεπτό, όταν ο Σαχπεκίδης πάτησε στην περιοχή, πήρε την κόντρα από τον Πασαλίδη και βρέθηκε απέναντι από τον Μανδά, τον οποίο δεν κατάφερε να κερδίσει.

ADVERTISING

Στο 32ο ο ΟΦΗ άγγιξε το γκολ, όταν ο Ντίκο πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, ο Γκροφ εκτινάχθηκε και απέκρουσε εντυπωσιακά. Τρία λεπτά αργότερα ο Μπάκιτς βρέθηκε μέσα στην καρδιά της περιοχής, γύρισε το σώμα του, σούταρε, όμως ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού μπλόκαρε σταθερά.

Από εκεί και μετά δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ και να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς για την επανάληψη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ απείλησε στο 46΄με τον Ντίκο να σουτάρει μέσα από την περιοχή και την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 48ο λεπτό ο Λεβαδειακός κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ μέσα στο «Γεντί Κουλέ», όταν ο Γιαννιώτας εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Νίκας πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ADVERTISING

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, με τον Μπαλογιάννη στο 52′, όμως το σουτ του πέρασε λίγο άουτ. Όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι πίεζαν με τον Βάλτνας Νταμπράουσκας να κάνει πιο επιθετική την ομάδα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο 73′ ο ΟΦΗ να βρει γκολ ισοφάρισης με τον Μπάκιτς να πετυχαίνει ένα απίστευτο τέρμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ κάνοντας το 1-1. Ο ΟΦΗ πίεζε για την ανατροπή, όμως δεν μπορούσε να μπει στην εστία του Γκρόφ παρά μόνο με γεμίσματα από τα πλάγια.

Αντίθετα ο Λεβαδειακός προσπαθούσε από στατικές φάσεις και αντεπιθέσεις να κάνει αισθητή την παρουσία του στην εστία του Μανδά. Μάλιστα στο 92′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ μετά το κόρνερ με την κεφαλιά του Βινίσιους, όμως ο Μανδάς ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε σε κόρνερ.

ADVERTISING

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Αρχικές συνθέσεις

Αλλαγές

63'
63'
80'
52'
63'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
83'
83'

Η ροή της αναμέτρησης:

    *Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα κάθε δύο (2) λεπτά
    ΔΗΜΟΦΙΛΗ