Κορυφώνεται η προετοιμασία, χωρίς απρόοπτα ο Αλμυρός

Συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του Αλμυρού, για το κρίσιμο ματς της Κυριακής (19/3) κόντρα στο Κερατσίνι εντός έδρας.

Η προετοιμασία σήμερα συνεχίστηκε χωρίς προβλήματα, με τον Μανώλη Σουτζή να είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές, εκτός των τιμωρημένων Μπάσιτς (αποβλήθηκε στο ματς με τον Γιούχτα) και Πιερτζιάκομι (συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες).

Στον Αλμυρό έχουν μπροστά τους τον πρώτο από τους επτά «τελικούς», αντιμετωπίζοντας το Κερατσίνι, το οποίο προέρχεται από αλλαγή προπονητή και έχει ως βασικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία, με τους «πορτοκαλί» να θέλουν να ξεφύγουν από περιπέτειες, με τη διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού να είναι στον έναν βαθμό και σε ενδεχόμενη νίκη κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα, θα την αφήσει τέσσερις βαθμούς πίσω και εντός ζώνης.

ADVERTISING

Σήμερα η προετοιμασία κορυφώθηκε, με τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται σε φουλ ρυθμούς, ενώ το Σάββατο (18/3) θα ολοκληρωθεί, με την αποστολή για το παιχνίδι όπως συνηθίζεται, να βγαίνει λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ