Με Νέιρα η αποστολή για Λεβαδειακό!

Με τον Χουάν Νέιρα να επιστρέφει στην αποστολή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το ματς του Σαββάτου κόντρα στον Λεβαδειακό εντός έδρας, για τη πρεμιέρα των play out της Super League.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Μανδάς, Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Λάρσον, Μπαλογιάννη, Τοράρινσον, Βούρο, Πασαλίδη, Γιοχού, Διαμαντή, Περέα, Ντιουσέ, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Νέιρα, Μπιφουμά, Τσιλιανίδη, Μοσκέρα, Ντίκο και Γκρόνινγκ.

Εκτός έμειναν, οι Τοράλ που συνεχίζει θεραπεία, οι Φελίπε, Γρίβας και Σηφάκης, που ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ο Γιαννούλης λόγω ίωσης, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Τζου, Σωτηρίου, Αποστολάκης και Θεοδοσουλάκης.

ADVERTISING

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Με τον Juan Neira να επιστρέφει στην αποστολή, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό (18/3) αγώνα με τον Λεβαδειακό, για την 1η αγωνιστική των playouts του πρωταθλήματος Stoiximan Super League.

Η προπόνηση περιελάμβανε αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.

Ο Jon Toral συνέχισε θεραπεία, με τους Luis Phellype, Φροίξο Γρίβα και Βασίλη Σηφάκη να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης. Από την προπόνηση απουσίασε ο Κώστας Γιαννούλης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Όλοι οι παραπάνω έμειναν εκτός αποστολής, όπως και οι Mesaque Dju, Δημήτρης Σωτηρίου, Γιάννης Αποστολάκης και Γιάννης Θεοδοσουλάκης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ