Αλλάζει ο χλοοτάπητας στο γήπεδο της Τυλίσου – Το ευχαριστώ της διοίκησης

Με ανακοίνωση της η διοίκηση της Τυλίσου ευχαρίστησε δημόσια την Περιφέρεια Κρήτης, για την χρηματοδότηση της αλλαγής χλοοτάπητα στο γήπεδο της ομάδας.

Την Τρίτη 19/1 οι άνθρωποι της Τυλίσου πήραν από τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα την σύμβαση που υπογράφτηκε για την αλλαγή χλοοτάπητα στο γήπεδο και άμεσα με ανακοίνωση, ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή η αλλαγή.

Η ανακοίνωση:

ADVERTISING

Ο Αθλητικός Όμιλος Τυλίσου (Α.Ο.Τ.) επιθυμεί να εκφράσει για άλλη μια φορά δημόσια τις θερμές ευχαριστίες του, πρωτίστως στον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, καθώς και στον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ. Νικόλαο Συριγωνάκη, για τη χρηματοδότηση του έργου: «Αλλαγή Συνθετικού Χλοοτάπητα και προβολέων στο γήπεδο Τυλίσου», του οποίου η σύμβαση για το μέρος που αφορά στην αλλαγή χλοοτάπητα, υπογράφηκε την Τρίτη 19/1/2021 στο Δήμο Μαλεβιζίου από τον Δήμαρχο κ. Μενέλαο Μποκέα και τον Ανάδοχο του έργου κ. Παναγιώτη Μοσχοβίτη.

Η Περιφέρεια Κρήτης για άλλη μια φορά απέδειξε δια των εκπροσώπων της, ότι βρίσκεται στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας, αρωγός στον αθλητισμό και στα δημόσια έργα και δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στη σημαντική αυτή συμβολή της, αναλογιζόμενοι ότι στις δύσκολες εποχές που διανύουμε τα τελευταία χρόνια, μπορούν και οδηγούν την κοινωνία ένα ακόμα βήμα μπροστά.
Ευχαριστούμε θερμά

Εκ του Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content