SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Παραιτήθηκε ο Λεουτσάκος – Επανέναρξη το σαββατοκύριακο (11/12-3)

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Super League 2: Παραιτήθηκε ο Λεουτσάκος – Επανέναρξη το σαββατοκύριακο (11/12-3)

Την παραίτηση του από τη προεδρία της Super League 2 υπέβαλλε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος!

Τεταμένο ήταν το κλίμα ανάμεσα στους εκπροσώπους των ομάδων στη διέρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 που διεξήχθη την Τετάρτη (1/3) με θέμα την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος ή μη μετά τη συνάντηση της ειδικής επιτροπής με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και τον πρόεδρο της Stoiximan Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σε ένα… εκρηκτικό Δ.Σ. που διήρκησε παραπάνω από 7 ώρες, το οποίο περιλάμβανε ένταση, επεισόδια και… παραιτήσεις, αυτή του μέχρι πρότινος προέδρου της διοργανώτριας Αρχής Λεωνίδα Λεουτσάκου!

Μάλιστα, όπως αναφέρει το FLNEWS, αποφασίστηκε το πρωτάθλημα να επανεκκινήσει το σαββατοκύριακο 11-12 Μαρτίου, ενώ την Τετάρτη 8 Μαρτίου θα γίνουν εκλογές για τον διάδοχο του.

Το μόνο που μένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις, ώστε να γίνει γνωστό πως θα πορευτεί το πρωτάθλημα στη συνέχεια, έχοντας βγει πάντως εκτός του χρονοδιαγράμματος του.

 

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Περισσότερες ειδήσεις για SUPER LEAGUE 2 στο GRANDSPORT, μέσα από το newsroom και τη συνεχή ροή ενημέρωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα