Όταν είναι καλά ο Αριστεινίδης…

Ο ΑΟΤ πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Πόρο με 2-0, έχοντας πολλούς ποδοσφαιριστές σε εξαιρετική ημέρα, συνεχίζοντας να ελπίζει για παραμονή στην κατηγορία.

«Όσο έχουμε μαθηματικές ελπίδες θα πιστεύουμε στην παραμονή», είπε ο Μιχάλης Κουτεντάκης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης και αυτό φάνηκε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στον Πόρο.

Ο ΑΟΤ είχε αφήσει πίσω του την βαριά ήττα από τον Αλμυρό και έψαχνε τη νίκη στο κρητικό ντέρμπι για να συνεχίσει να ελπίζει στην παραμονή του στην κατηγορία. Αρκετοί ποδοσφαιριστές έπιασαν υψηλά στάνταρ, ωστόσο ο Γεράσιμος Αριστεινίδης, ξεχώρισε με την εκπληκτική του παρουσία στην μεσαία γραμμή, κάνοντας αρκετά χιλιόμετρα, έχοντας μάλιστα και γκολ στο 90′ που σφράγισε το μεγάλο τρίποντο για τους Μεσσαρίτες.

Ο Αριστεινίδης, είναι ένα σημαντικό… γρανάζι στα χέρια του Μιχάλη Κουτεντάκη και όποτε βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ο ΑΟΤ αλλάζει εικόνα και δείχνει ικανός να κοντράρει όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας.

Ο έμπειρος μέσος έστειλε… μήνυμα στην ομάδα ότι είναι εδώ και θα παλέψει μαζί με τους συμπαίκτες του για την μεγάλη ανατροπή και την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P