Να δείξει διαφορετικό πρόσωπο στο κύπελλο

Ο ΟΦΗ το μεσημέρι της Τετάρτης ρίχνεται για πρώτη φορά φέτος στη… μάχη του κυπέλλου αντιμετωπίζοντας τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό και μοναδικός στόχος είναι ένα καλό αποτέλεσμα που θα του δώσει το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου, μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα κόντρα στον ΠΑΟΚ το απόγευμα της Κυριακής στο “Γεντί Κουλέ”, θέλει να εστιάσει στο κύπελλο και να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία που θα του δώσει ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος, αφού έρχονται παιχνίδια… φωτιά.

Ο ΟΦΗ λοιπόν θα ταξιδέψει στον Βόλο με στόχο αρχικά να κάνει μια καλή εμφάνιση και στην συνέχεια να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει το πάνω χέρι για την πρόκριση στον επαναληπτικό του “Γεντί Κουλέ”.

Οι “μελανόλευκοι” στο πρωτάθλημα κατάφεραν να επικρατήσουν άνετα του Βόλου στο Πανθεσσαλικό με 4-1, και όλοι σκέφτονται μια ανάλογη εμφάνιση και αποτέλεσμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η μίνι προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα και ο Γιώργος Σίμος αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή…