Τις ευκαιρίες ο Μαραθώνας το «τρίποντο» η ΑΕ Κρητών!

Ένα πολύ μεγάλο τρίποντο κατάφερε να πανηγυρίσει η ΑΕ Κρητών στα Καλέσα επικρατώντας του Μαραθώνα με 1-0 για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β2 ΕΠΣΗ. 

12/02/2023 11:30
Β2 ΕΠΣΗ - 13η αγωνιστική - 2022-23

Στατιστικά παίκτη

    36' ΓΚΟΛ Τσουβαλάς Νικόλαος
    47' KOKKINH Ζερβάκης Ευάγγελος

ADVERTISING

Στα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες δεν ήταν απειλητικές, αφού έψαχναν τα πατήματα τους στο γήπεδο, κάνοντας ουσιαστικά ένα αναγνωριστικό παιχνίδι, ώστε να βρουν τις αδυναμίες του αντιπάλου και να… χτυπήσουν.

Όσο περνούσε η ώρα το παιχνίδι πήγαινε στην δύναμη και στις δυνατές μονομαχίες, με τις φάσεις να είναι ελάχιστες. Στην πρώτη καλή στιγμή η ΑΕ Κρητών κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Τσουβαλά στο 36ο λεπτό, όταν μετά από αδράνεια, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έκλεψε, σούταρε και έκανε το 0-1.

Ο Μαραθώνας προσπάθησε να αντιδράσει και στο 40′ έχασε μοναδική στιγμή με τον Σερλιδάκη, όμως η σέντρα-σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι. Έτσι το 0-1 έμεινε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

ADVERTISING

Με το… καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου, η ΑΕ Κρητών έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω της δεύτερης κίτρινης κάρτας που δέχτηκε ο Ζερβάκης. Αυτό ανάγκασε τους «κιτρινόμαυρους» να υποχωρήσουν στο γήπεδο και τον Μαραθώνα να παίρνει όλα τα μέτρα.

Μάλιστα η ομάδα του Βαγγέλη Δαϊλάκη έχανε την μια ευκαιρία πίσω από την άλλη,  με τον τερματοφύλακα της ΑΕ Κρητών να είναι σε τρομερή ημέρα και να κατεβάζει… ρολά. Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν και δύο ακόμα δοκάρια με Σερλιδάκη και Τουγλή, όμως η ΑΕΚ κρατούσε στην πίεση του υπέρ της 0-1.

Παρά τις πολλές και ανεπανάληπτες χαμένες ευκαιρίες, η ΑΕ Κρητών κατάφερε να πάρει ένα μεγάλο διπλό που της δίνει ψυχολογία και βαθμολογική… ανάσα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ