Το «ευχαριστώ» της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ

Με ανακοίνωσή του ο ΟΦΗ ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλλαν στην ασφαλή διεξαγωγή του ματς με την Κηφισιά για την τρίτη αγωνιστική της Volley League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

To παιχνίδι του ΟΦΗ με την Κηφισιά για την 3η αγωνιστική της Volley League, διεξήχθη με την πλήρη εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Το πρωί του Σαββάτου (16/1) μετά απο ενέργειες της διοίκησης του ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ, η εταιρεία NOVA AΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ προχώρησε σε απολύμανση όλης της αθλητικής εγκατάστασης (αποδυτήρια, αγωνιστικός χώρος, πάγκοι, γραμματεία, δημοσιογραφικά θεωρεία, εξέδρες).

Η διοίκηση του ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ ευχαριστεί θερμά την εταιρεία NOVA AΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ, που έχει μακρά πείρα στις απολυμάνσεις και είναι απο τις πιο αξιόπιστες, στο χώρο της.

Η διοίκηση του ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ, θα ήθελε όμως να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά, την Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού κέντρου, τον πρόεδρο της, κ. Λευτέρη Ζερβό, αλλά και τους υπαλλήλους, του ΕΑΚΗ, οι οποίοι έκαναν τα πάντα, για να νοιώσει ο ΟΦΗ σαν το σπίτι του.

Οπως και έγινε. Η φιλοξενία ήταν πραγματικά υψηλού επιπέδου, τόσο απέναντι στον ΟΦΗ, τόσο απέναντι στην ομάδα της Κηφισιάς, όπως παραδέχθηκαν και οι ίδιοι.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το οποίο λόγω των εργασιών στο παρκέ, που γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, θα φιλοξενηθεί ξανά στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο.