Χρ. Κυτσύκου: «Ήταν ένα ξεκίνημα που το ήθελα – Να βοηθήσω όσο γίνεται την ομάδα»

Για το εντυπωσιακό ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ποσειδώνα μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Χρύσανθος Κυτσύκου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε πρώτη φορά με την φανέλα του Ποσειδώνα στο ματς με την Βόνη και με δικό του τέρμα κατάφερε να χαρίσει ένα σημαντικό… τρίποντο για την δύσκολη συνέχεια.

Ο ίδιος αναφέρθηκε για το ματς με την Βόνη και το γκολ που πέτυχε, την επιλογή του να αγωνιστεί στον Ποσειδώνα, αλλά και για τους στόχους της ομάδας και τους δικούς του.

ADVERTISING

Ένα σχόλιο για το παιχνίδι με την Βόνη και το ιδανικό ξεκίνημα που έκανες με την ομάδα αφού πέτυχες το νικητήριο γκολ: «ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα γιατί χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη και τους 3 βαθμούς, ώστε η ομάδα να ανέβει βαθμολογικά και να πάρει ψυχολογία για την συνέχεια. Ήταν ένα δύσκολο ματς και ήταν ένα ξεκίνημα που ήθελα, αφού στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σκόραρα το γκολ της νίκης, όμως η δουλειά είναι ομαδική και το σημαντικό είναι η νίκη».

Για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και την απόφαση που πήρες να αγωνιστείς στον Ποσειδωνα: «Είναι ένα πρωτάθλημα δύσκολο με περισσότερη ένταση και ποιοτικούς παίκτες. Για την απόφαση μου να πάω στον Ποσειδώνα ήταν μια απόφαση δικιά μου που ήθελα να κάνω για να πάρω όσο περισσότερο γίνεται παραπάνω εμπειρίες και να βοηθηθώ βοηθώντας την ομάδα».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος και τους στόχους τόσο τους δικούς σ όσο και της ομάδας: «Έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα, αφού μόλις τώρα ξεκινήσαμε τον δεύτερο γύρο. Είμαστε μια δυνατή ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες, έμπειρους. Όσο για τους στόχους εμείς θέλουμε να πάμε καλά στο πρωτάθλημα να κρατήσουμε μια καλή θέση στην βαθμολογία και με σκληρή δουλειά όλα θα έρθουνε στην κατάλληλη ώρα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ