
Το παιχνίδι με τον Κεραυνό το απόγευμα της Κυριακής δεν έγινε και έτσι ο ΠΑΟΚ πηγαίνει ξεκούραστος στο ματς της Τετάρτης έχοντας στόχο την πρόκριση.
Η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη δεν έπαιξε κόντρα στον Κεραυνό, αφού η κακοκαιρία δεν άφησε τον διαιτητή της αναμέτρησης να ξεκινήσει το παιχνίδι, το οποίο θα οριστεί τις επόμενες ημέρες από την επιτροπή πρωταθλήματος.
Έτσι οι «ασπρόμαυροι» θα αγωνιστούν την Τετάρτη κόντρα στον Δωριέα ξεκούραστοι και με μοναδικό στόχο την πρόκριση, αφού εκτός από το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ θέλουν μια καλή πορεία στην διοργάνωση του κυπέλλου.
Ο έμπειρος τεχνικός θα δουλέψει (καιρού επιτρέποντος) με τους ποδοσφαιριστές του για το παιχνίδι με την ομάδα του Καστελίου, γνωρίζοντας ότι έχει τον πρώτο λόγο για το εισιτήριο της επόμενης φάσης. Αυτό δεν αποκλείει το σενάριο να δούμε αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, ώστε να πάρουν ρυθμό και οι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.