«Έσπασε» το αήττητο του ΠΟΑ ο εκπληκτικός Ρούβας

Ο Ρούβας, με φανταστική εμφάνιση, πέρασε από το Ατσαλένιο, επικρατώντας του πρωτοπόρου ΠΟΑ με 2-4! 

04/02/2023 15:00
Α1 ΕΠΣΗ - 18η αγωνιστική - 2022-23

ADVERTISING

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στα πρώτα λεπτά, με τον ΠΟΑ να σκοράρει δύο φορές με τους Λουμπάκη και Αρμόα, στο ντεμπούτο του, ωστόσο και τα δύο γκολ ακυρώθηκαν ως οφσάιντ, με τον Ρούβα να ανοίγει το σκορ στο 28′ με τον Τσατσάκη. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο ΠΟΑ σκόραρε ξανά με τον Αρμόα, ωστόσο και αυτό το γκολ ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ.

«Τρελή» εξέλιξη είχε το παιχνίδι στην επανάληψη, με τον Ρούβα με το… καλημέρα να βρίσκει και δεύτερο γκολ με τον Χριστοφοράκη. Ο Καϊμακαμούδης τραυματίστηκε και στο 60′ πέρασε στο παιχνίδι ο Γιακουμάκης, νωρίτερα είχε περάσει στο παιχνίδι και ο Σφυρογιαννάκη, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ μείωσε σε 1-2. Ωστόσο ο Ρούβας απάντησε εκ νέου, όταν μετά από στημένη φάση και ασυνεννοησία στην άμυνα του ΠΟΑ, ο Χριστοφοράκης με δεύτερο γκολ έγραψε το 1-3!

Ο ιδιαίτερα κινητικός Αρμόα, κέρδισε πέναλτι στο 78′ με τον Γιακουμάκη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να μειώνει σε 2-3, ωστόσο ο Ρούβας απάντησε ξανά, όταν μετά από εξαιρετική αντεπίθεση ο Ντέτσικας δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-4! Στις καθυστερήσεις ο ΠΟΑ είχε δοκάρι με τον Σφυρογιαννάκη, με την ομάδα της Γέργερης να παίρνει ένα τεράστιο τρίποντο, σπάζοντας το αήττητο της ομάδας του Ατσαλένιου!

ADVERTISING

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ