
Μια ακόμα ήττα για τον ΑΟΤ στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αφού η Αγία Παρασκευή επικράτησε με 1-0 για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Στατιστικά παίκτη
56' | ![]() |
Καλογεράς Γιάννης |
ADVERTISING
Στα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να έχουμε ένα αναγνωριστικό παιχνίδι που δεν είχε φάσεις.
Η πρώτη στιγμή ήρθε για τους φιλοξενούμενους στο 15ο λεπτό με τον Λαμπρίδη να σουτάρει και την μπάλα να περνάει άουτ.
Το παιχνίδι είχε ρυθμό, ωστόσο έλειπε η μεγάλη ευκαιρία, αφού χρειάστηκε να φτάσουμε στο 44’ για να απειλήσει ο ΑΟΤ με τον Παπανδρέου ο οποίος δέχτηκε την μπάλα από τον Βακράκο, όμως το πλασέ του ήταν απελπιστικό.
ADVERTISING
Στο δεύτερο μέρος ο ΑΟΤ ξεκίνησε πιο καλά και στο 46’ έχασε ευκαιρία με τον Παπανδρέου ο οποίος σούταρε με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να διώχνει.
Η Αγία Παρασκευή στην πρώτη της ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Πιο συγκεκριμένα στο 56ο λεπτό ο Καλογεράς με υποδειγματικό πλασέ κατάφερε να νικήσει τον Δημαράκη κάνοντας το 1-0.
Το γκολ αυτό έβαλε πίεση στους γηπεδούχους, ενώ αντίθετα έδωσε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους οι οποίοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για το 0-2, με τον Κραψίτη να σουτάρει σε κενή εστία όμως ο Λούσι κατάφερε να διώξει πάνω στην γραμμή.
ADVERTISING
Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο ΑΟΤ πίεσε για την ισοφάριση, ωστόσο δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να γνωρίσει μια ακόμα ήττα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής βάζοντας έτσι σε δύσκολη θέση την ομάδα για παραμονή στην κατηγορία.
Μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης είχαμε σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών, ωστόσο με την επέμβαση των ψυχραιμότερων ηρέμησαν τα πνεύματα.


Αρχικές συνθέσεις
Αλλαγές