Σταμπουλίδης: «Χάνεται μια θέση εργασίας κάθε φορά που σβήνετε τα SMS στο 13033»

Να μην σβήνουν τα SMS στο 13033 κάλεσε τους πολίτες σε δηλώσεις που έκανε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Στο OPEN TV μίλησε το πρωί του Σαββάτου (16/1) ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή αναφέρθηκε στην ανάγκη να επαναλειτουργήσει ομαλά το λαινεμπόριο από την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, προκειμένου να πάρει μια «ανάσα» η οικονομία.

ADVERTISING

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην περίπτωση, που κάποιος θα σβήνει τα SMS στο 13033, ώστε να μένει περισσότερο από 2 ώρες στην αγορά, όσο δηλαδή είναι το επιτρεπόμενο χρονικό όριο, τονίζοντας ότι κάθε φορά που αυτό θα συμβαίνει θα χάνεται και μια θέση εργασίας στο λιανεμπόριο.

«Πρέπει να δείξουμε όλοι την καλή πλευρά του εαυτού μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος, ενώ παράλληλα έσπευσε να εξηγήσει το γιατί δεν επιλέχτηκε η μέθοδος του click away.

Ο ίδιος ανέφερε πως «με τέτοιο καιρό θα ταλαιπωρείτο ο κόσμος», για να προσθέσει στην συνέχεια ότι:«Προσπαθούσαμε να βρούμε τη χρυσή τομή για να επανεκκινήσει η οικονομία».

ADVERTISING

Μάλιστα στο τέλος των λεγομένων του, ο κ. Σταμπουλίδης κάλεσε τους πολίτες να «μην τρέξουν όλοι μαζί στα μαγαζιά τη Δευτέρα», καθώς επίσης και να δείξουν αυτοσυγκράτηση.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content