Ριζικά αλλαγμένος ο… νέος Δίας

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά συνολικά δέκα μετεγγραφές έχει ολοκληρώσει μέχρι στιγμής, ενισχύοντας σημαντικά τις θέσεις που υπήρχαν κενά.

Ο Δίας θα παρουσιαστεί ριζικά αλλαγμένος, έχοντας ως στόχο και «προφίλ» μία ομάδα που θα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και θα έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας, άλλωστε αυτό είναι και αυτό που «ζητάει» πάντα από τις ομάδες του ο Τίμος Σταματάκης.

Στις προσθήκες τώρα, συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Καμπουράκης, Ποριώτης, Βουβάκης, Χαριστάκης, Αγοράκης, Δραμουντάνης, Παπαδάκης Ν., Παπαδάκης Λ., Λειβαδίτης και Σταματάκης Στέλιος.

Σημαντική βέβαια και η άτυπη συνεργασία με τον ΠΟΑ, καθώς ουσιαστικά οι δύο ομάδες έχουν αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις και οι Χαριστάκης, Αγοράκης και Δραμουντάνης παραχωρήθηκαν με τη μορφή δανεισμού από τις μικρότερες ομάδες του Ατσαλένιου.

ADVERTISING

Όσο αναφορά την «εικόνα» της ομάδας, μέχρι στιγμής έχει αφήσει ικανοποιημένο τον Τίμο Σταματάκη, στο κομμάτι των προπονήσεων αλλά και των φιλικών, όσων τουλάχιστον πρόλαβαν να «παίξουν» πριν από την επιβολή περιοριστικών μέτρων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.