Μια… ομαδάρα με παίκτες που ασχολούνται ακόμα με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!

Το Grandsport.gr γυρίζει πίσω το χρόνο και θυμάται την αγωνιστική περίοδο 1997 όπου οι Γούβες είχαν ένα εντυπωσιακό ρόστερ στην Β’ ΕΠΣΗ καταφέρνοντας να κάνει μια εντυπωσιακή χρονιά…

Την περίοδο εκείνη δεν υπήρχε η Α2 ΕΠΣΗ στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ, έτσι οι Γούβες αγωνιζόταν στην δεύτερη κατηγορία, έχοντας πραγματικά ένα αξιόλογο ρόστερ το οποίο έκανε πράγματα και… θαύματα στα γήπεδα του Ηρακλείου.

Την χρονιά αυτή οι Γούβες τερμάτισαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας έχοντας 55 βαθμούς σε μια κατηγορία που αγωνιζόταν 16 δυνατές ομάδες. Μάλιστα αρκετοί λένε ότι εκείνη την χρονιά το πρωτάθλημα αυτό ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό έχοντας ντέρμπι κάθε αγωνιστική.

Προπονητής της ομάδας ήταν ο Γιώργος Κανάκης, ενώ ποδοσφαιριστές όπως θα δείτε στην φωτογραφία από πάνω και από αριστερά: Τ. Σταματάκης,Α. Φινοκαλιώτης, Τζαμούσης, Καστελλιανάκης, Κ. Μαχαίρας, Τσέρος, Κομψέλης, Δρακωνάκης, Λυδάκης, Μαυρογιαννάκης, Ριζάκης, Βλατάκης, Κατσαϊτης.

Σίγουρα όπως θα παρατηρήσετε αρκετοί αν όχι και όλοι, ασχολούνται ακόμα με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είτε ως προπονητές, είτε ως παράγοντες.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.