Κυρ. Γαλανός: «Αν δεν μας σεβαστούν θα αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα»

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία είχε ο προπονητής του Ηρακλή Νιπιδιτού Κυριάκος Γαλανός, ο οποίος όπως ανέφερε, απαιτεί σεβασμό για την ομάδα του, διαφορετικά θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Ο Ηρακλής γνώρισε την ήττα από τον Κόρακα με 0-1 εντός έδρας, με τον νεαρό προπονητή να είναι έξαλλος με τη διαιτησία, ζητώντας το 50-50, στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Θα πάρω την ομάδα και θα φύγω. Αν δεν μας σεβαστούν από την επόμενη αγωνιστική, δεν θα κατέβει η ομάδα να αγωνιστεί την επόμενη αγωνιστική. Νιώθω αδικημένος, δεν υπάρχει σεβασμός προς την ομάδα μας, που έχει ιστορία 30 και ετών στα τοπικά πρωταθλήματα.

ADVERTISING

Δεν έδωσε ο διαιτητής της αναμέτρησης ένα καταφανέστατο πέναλτι στην ομάδα μας, με τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας να συμφωνεί με εμάς πως ήταν πέναλτι και είναι τιμή τους που το παραδέχθηκαν και μπράβο τους.

Δεν δέχομαι να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να αδικούμαστε τόσο πολύ. Όσον αφορά τον κόσμο, είναι απαράδεκτο να μην έρχεται κάποιος από το χωριό για να παρακολουθήσει την ομάδα. Είμαστε μόνοι μας. Όσοι δεν γουστάρουν να παίξουν ποδόσφαιρο, να πάρουν τα ρούχα τους και να φύγουν. Απαιτούμε σεβασμό στην ομάδα μας».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ