Θέση για όλα όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες στο πρωτάθλημα της Super League 2 πήρε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.
Ο πρόεδρος της Super League 2 ξεκαθάρισε ότι τα παιχνίδια πρέπει να κρίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι από την Πειθαρχική επιτροπή, ενώ παραδέχτηκε τα πολλά λάθη που γίνονται από τους διαιτητές στο φετινό πρωτάθλημα.
Τέλος εξέφρασε την πίστη του ότ ο Μπένετ θα δώσει λύση στις κακές διαιτησίες, ενώ ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο να πάρει θέση άμεσα.
Συγκεκριμένα ανέφερε: «Για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και την εν γενεί προστασία του ποδοσφαίρου όλοι οι αγώνες, ανεξαρτήτως ονόματος των συμμετεχόντων ή του βαθμολογικού ενδιαφέροντος, θα πρέπει και επιβάλλεται να ολοκληρώνονται μέσα από θωρακισμένο κανονιστικό πλαίσιο και να κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στις αίθουσες των Πειθαρχικών Επιτροπών. Έχουμε γίνει μάρτυρες κακών διαιτησιών που εξεγείρουν και ανησυχούν το φίλαθλο κόσμο, δημιουργώντας ανασφάλεια στους ποδοσφαιριστές και στις συμμετέχουσες ομάδες του πρωταθλήματος. Επισκεφθήκαμε μόλις στις 5/1/2023 τον κ. Μπένετ ελπίζοντας ότι θα δώσει λύση στις κακές διαιτησίες, αναλαμβάνοντας και την ευθύνη. Επειδή η SL2 ταλανίζεται τα τελευταία χρόνια από δεκάδες προβλήματα που… κληρονόμησε και ευρισκόμενη ήδη σε στάδιο επανεκκίνησης, χωρίς να υπάρχει περιθώριο λαθών και επιπρόσθετων προβλημάτων, καλούμε τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτακο να πάρει θέση επί των τεκταινομένων και να πράξει άμεσα τα δέοντα»














































