Αναβολή αγώνων με το… καλημέρα στην Super League 2!

Με το… καλημέρα, είχαμε τις πρώτες αναβολές αγώνων στο πρωτάθλημα της Super League 2, αλλά όχι λόγω κορωνοϊού όπως πολλοί θα… περίμεναν, αλλά λόγω πιστοποιητικού!

Η Δόξα Δράμας, δεν έχει εξασφαλίσει το πολύποθητο πιστοποιητικό και η διοργανώτρια αρχή προχώρησε σε αναβολή των αγώνων της έως ότου εκδικαστεί η αίτηση αναστολής που έχει καταθέσει και θα συζητηθεί στις 21/1.

Πράγμα που σημαίνει πως οι αγώνες με Χανιά (16/1) και Εργοτέλη (20/1) αναβάλλονται!

ADVERTISING

H ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, αναφέρει: «Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας έχει προσφύγει στα Διοικητικά Δικαστήρια έχοντας ασκήσει αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με την οποία δεν χορηγήθηκε το πιστοποιητικό του άρθρου 77α παρ3 N 2725/1999.

Επειδή μέχρι σήμερα δεν προσκομίστηκε από την ΠΑΕ Δόξα Δράμας ως όφειλε, προσωρινή διαταγή του Δικαστηρίου, η διοργανώτρια αρχή αναβάλλει τους αγώνες της ΠΑΕ Δόξα Δράμας μέχρι την έκδοση απόφασης επί της αιτήσεως αναστολής που συζητείται την 21/1/2021, σύμφωνα με το άρθρο 3 του Ν 2725/1999 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το Ν 4726/2020».