Καρέ μεταγραφών για την Βόνη (pics)

Τις πρώτες της χειμερινές μεταγραφές ολοκλήρωσε η Βόνη στην προσπάθεια που κάνει για ένα καλύτερο 2023.

Πιο συγκεκριμένα στην Βόνη μέχρι το φινάλε της σεζόν θα αγωνίζονται οι Γιάννης Λουλάκης, Μιχάλης Σφακιανάκης,  Μάνος Παχάκης και Γιάννης Γριβάκης, με τους δύο πρώτους να  αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον ΟΦΑ.

Τα προβλήματα του μητρώου δεν έδωσαν την ευκαιρία στους δύο παίκτες να αγωνιστούν φέτος, ωστόσο άμεσα αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής μιας και ο Απόστολος Παπακώστας τους έχει απόλυτη εμπιστοσύνη.

Παράλληλα ο Γριβάκης έπαιζε με τη φανέλα του Γιούχτα 2010, έχοντας συμμετοχές στο πρώτο μισό της χρονιάς, όπως και ο Γιάννης Παχάκης που έπαιζε στην ομάδα του Θραψανού.

Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Δύο ποιοτικές μεταγραφές για την ομάδα μας έπειτα από το break των γιορτών με δυο γνώριμους ποδοσφαιριστές στο τοπικό πρωτάθλημα τον Γιάννη Λουλάκη και τον Μιχάλη Σφακιανάκη ερχόμενοι από την ομάδα του Αρκαλοχωρίου (ΟΦΑ).

Ο Γιάννης αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος ενώ ο Μιχάλης ως δεξιός μπακ.

Πρόκειται για προσωπικές επιλογές του προπονητή μας καθώς είχαν συνεργαστει με επιτυχία πριν από μερικά χρόνια. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και το σωματείο της ΟΦΑ για την παραχώρηση τους και να τους ευχηθούμε σύντομα να λήξει αυτή η περιπέτεια που αντιμετωπίζουν και να επιστρέψουν στα πρωταθλήματα του τοπικού.

Παιδιά καλωσηρθατε στην ομάδα-οικογένεια μας. Ευχόμαστε υγεία και προσωπικές επιτυχίες».

Επίσης δύο μεταγραφές με φόντο το μέλλον για την ομάδα μας. Πρόκειται Μάνο Γριβάκη ο οποίος αποκτήθηκε από τον Γιούχτα 2010 και αγωνίζεται ως ακραίος μπακ και χαφ και για τον Γιάννη Παχάκη που αποκτήθηκε από την ομάδα του Θραψανού ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού και κατέχει θέση μικρού στο ρόστερ.
Δύο νέα παιδιά με πολύ όρεξη για ποδόσφαιρο τα όποια ενσωματώθηκαν πριν την αλλαγή του χρόνου στην ομάδα μας και στις προπονήσεις και έδειξαν από νωρίς την όρεξη για δουλειά .
Να ευχηθούμε όλοι να έχουν υγεια και επιτυχίες με την ομάδα μας. Καλώς ήρθατε!
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P