Βαρύ πένθος στον ΑΟΑΝ – «Έφυγε» ο εμβληματικός Γιάννης Βιτσαράς «Τζανέτος»

Βαριά θλίψη επικρατεί στις τάξεις του ΑΟΑΝ, καθώς έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιστής και προπονητής της ομάδας Γιάννης Βιτσαράς, γνωστός και ως Τζανέτος.

Υπηρέτησε το μπλε αστέρι για μια εικοσαετία, από το 1966 μέχρι και το 1986, κατακτώντας πολλούς τίτλους και διακρίσεις έχοντας πάντα ηγετικό ρόλο.

Ο Γιάννης Βιτσαράς αποτέλεσε σύμβολο στην ιστορία της ομάδας και τιμήθηκε πολλές φορές από τον ΑΟΑΝ, την ΕΠΣ Λασιθίου, την ΕΠΣ Ηρακλείου, την ΕΠΣ Χανίων και ήταν μέχρι την τελευταία του στιγμή, ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες και ανθρώπους στη κοινωνία του Αγίου Νικολάου.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το χαμό του σπουδαίου παλαιμάχου επί σειρά ετών ποδοσφαιριστή και προπονητή της ομάδας μας Γιάννη Βιτσαρά, γνωστό ως Τζανέτο.

Το σωματείο μας θρηνεί την απώλεια, ενός ανθρώπου με μεγάλη προσφορά σε αυτό.

Υπηρέτησε το μπλε αστέρι για μια εικοσαετία, από το 1966 μέχρι και το 1986, κατακτώντας πολλούς τίτλους και διακρίσεις έχοντας πάντα ηγετικό ρόλο.

ADVERTISING

Ο Γιάννης Βιτσαράς αποτέλεσε σύμβολο στην ιστορία της ομάδας μας και τιμήθηκε πολλές φορές από τον ΑΟΑΝ, την ΕΠΣ Λασιθίου, την ΕΠΣ Ηρακλείου, την ΕΠΣ Χανίων και ήταν μέχρι την τελευταία του στιγμή, ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες και ανθρώπους στη κοινωνία του Αγίου Νικολάου. Άλλωστε, οι ιστορίες των επιτευγμάτων και το πλούσιο ταλέντο του μεγάλου «Τζανέτου» θα συζητιούνται πάντα στην πόλη.

Καλό ταξίδι και αιωνία σου η μνήμη αγαπημένε μας «Τζανέτο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ