Ασυγκράτητος Μεντί: Εν μέσω lockdown μετέφερε από την Αθήνα στην Αγγλία με αεροπλάνο Ελληνίδα καλλονή

Το lockdown παραβίασε ο Μπέντζαμιν Μεντί της Μάντσεστερ Σίτι, προκειμένου να μεταφέρει αεροπορικώς από την Αθήνα στην Αγγλία μία Ελληνίδα καλλονή.

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Βρετανία λόγω του κορωνοπάρτι, το οποίο και διοργάνωσε ο Μπέντζαμιν Μαντί, παρά τις απαγορεύσεις υπο υπήρχαν λόγω του lockdown για τον κορωνοϊό.

Ωστόσο εκτός από το συγκεκριμένο πάρτι, ο πλάγιος αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στο επίκεντρο και για νέο σκάνδαλο το οποίο ξέσπασε. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, ο ίδιος μετέφερε αεροπορικώς από την Αθήνα στην Αγγλία μία 22χρονη Ελληνίδα καλλονή για να περάσουν μαζί την Πρωτοχρονιά.

ADVERTISING

Ο 26χρονος, ο οποίος είχε γνωρίσει την Κλαούντια Μαρίνο το καλοκαίρι την έπεισε να ταξιδέψει από την Ελλάδα στο σπίτι του στο Τσεσάιρ στις 29 Ιουνίου. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθεί πως το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, η βρετανική κυβέρνηση είχε επιβάλει αυστηρή καραντίνα, την οποία ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι και η εντυπωσιακή 22χρονη καλλονή δεν τήρησαν.

Η Μαρίνο μάλιστα από την πλευρά της είχε εκφράσει τα παράπονα της σχετικά με τις απαγορεύσεις στον νεαρό αμυντικό, ο οποίος από την πλευρά του της είχε ξεκαθαρίσει ότι θα μπορούσε να παραμείνει στην έπαυλη του στην Αγγλία χωρίς να τους ελέγξει κανείς.

«Δεν είμαι αφελής και ξέρω πώς λειτουργούν οι ποδοσφαιριστές, αλλά σκέφτηκα ότι θα ήταν μια εμπειρία. Ήπιαμε ποτά και γελάσαμε. Επίσης ήταν μόνος χωρίς σχέση και έτσι δεν πλήγωσα κανέναν», ήταν τα λόγια της, ενώ ο παίκτης από την πλευρά του στο σχετικό μήνυμα που του είχε στείλει αυτή απάντησε ότι «Θα μείνεις στο σπίτι μου. Είναι εντάξει, γιατί δεν πρόκειται να το ελέγξουν».

Πηγή Sdna.gr