«Σούπερ» Πολίτης και διπλό για την Ομόνοια!

Πολύ μεγάλη νίκη με 4-1 κατάφερε να πανηγυρίσει η Ομόνοια στην έδρα του Παναθηναϊκού Ηρακλείου για την 9η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

18/12/2022 11:00
Α2 ΕΠΣΗ - 9η αγωνιστική - 1ος όμιλος - 2022-23

ADVERTISING

Το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά, αφού μόλις στο πρώτο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Πολίτη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπατούνας, όμως ο Ράδοβιτς επέλεξε σωστή γωνία και έδιωξε κρατώντας το μηδέν.

Η Ομόνοια συνέχισε να πιέζει και στο 10’ έχασε μια ακόμα ευκαιρία με τον Μπατούνα να σουτάρει και την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.

Οι δυνατές μονομαχίες δεν άφηναν τις δύο ομάδες να δημιουργήσουν ευκαιρίες στις αντίπαλες εστίες με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο 32’ για την επόμενη καλή στιγμή, η οποία ήταν για τον ΠΟΗ με τον Φουντουλάκη να σουτάρει και τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

ADVERTISING

Ο Παναθηναϊκός Ηρακλείου όσο πλησίαζε το τέλος του ημιχρόνου πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 37’ κατάφερε να κερδίσει πέναλτι σε χέρι αμυντικού της Ομόνοιας. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φουντουλάκης και κατάφερε να κάνει το 1-0.

Τα πανηγύρια για τους «πράσινους» δεν κράτησαν αρκετή ώρα αφού δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 40’ η Ομόνοια έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Λουλάκη να κάνει το δυνατό σουτ και να γράφει το 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Ομόνοια πάτησε το «γκάζι» και έχασε μοναδική ευκαιρία στο 49’ όταν ο  Μπατούνας γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή με τον Χριστοδουλάκη να αστοχεί σε κενή εστία.

ADVERTISING

Στο 51’ η Ομόνοια κέρδισε νέο πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κορνελάκη πάνω στον Πουλακάκη με τους «πράσινους» να διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση του κ. Ξυπάκη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δασκαλάκης κάνοντας την ανατροπή και το 1-2 για την ομάδα του.

Μάλιστα το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους «κίτρινους» οι οποίοι στο 53’ έκαναν το 1-3 με τον Πολίτη, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 57’ με προβολή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης με τον ΠΟΗ να μένει και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φουντουλάκη. Η Ομόνοια πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη που της δίνει ψυχολογία και βαθμολογική… ανάσα.

ADVERTISING

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ