Από τον Κεραυνό στη Κ19 της Λαμίας!

Την ευκαιρία να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα υποδομής της Super League 1 στην ηλικιακή κατηγορία Κ19 έχει ο πρώην ποδοσφαιριστής του Κεραυνό Γιώργος Τσιχλάκης, ο οποίος έχει ήδη ενταχθεί στη νέα του ομάδα, συνδυάζοντας τις σπουδές του με το ποδόσφαιρο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που έχει γεννηθεί το 2002, εισήχθη στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, αυτό όμως του άνοιξε μία ακόμα “πόρτα”, καθώς μπόρεσε και έπεισε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας της Λαμίας, να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της.

Στο τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας της Λαμίας, βρίσκεται ο πρώην προπονητής του ΠΟΑ Μανώλης Σκύβαλος, που τον είχε προωθήσει πέρυσι τον Ιανουάριο σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας ενώ αγωνιζόταν με τον Κεραυνό.

Κατά τη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με τη φανέλα της πρώτης ομάδας του ΠΟΑ σε φιλικές αναμετρήσεις και εάν δεν είχε προκύψει η μετακίνηση του στη πόλη της Λαμίας, ήταν δεδομένη η προώθηση του στη πρώτη ομάδα του Ατσαλένιου…

Στην παρακάτω φωτογραφία, ο Γιώργος Τσιχλάκης (διακρίνεται στο βάθος) με τη φανέλα της Λαμίας κατά τη διάρκεια προπόνησης: