Α1 ΕΠΣΗ: Τα τρία απόρθητα κάστρα

Ολοκληρώθηκαν οι πρώτες 10 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και μόλις τρεις ομάδες δεν έχουν χάσει κανέναν βαθμό στις έδρες τους.

Το φετινό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, αφού η κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει ή και να χάσει οπουδήποτε, αποδεικνύοντας ότι η… ψαλίδα έχει μικρύνει και όλα τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Αυτό αποδεικνύουν και τα στατιστικά στις πρώτες 10 αγωνιστικές, αφού μόλις τρεις ομάδες έχουν καταφέρει να μην χάσουν ούτε ένα βαθμό στην έδρα τους. Πιο συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ που είναι και πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα στην έδρα του μετράει 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ ο ΠΟΑ έχει πετύχει το απόλυτο (4/4) στο Ατσαλένιο.

ADVERTISING

Η τρίτη ομάδα είναι ο Ανθεστίων. Το σύνολο του Βασίλη Πλεσίτη εντυπωσιάζει για μια ακόμα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και στην έδρα του έχει καταφέρει να μετράει μόνο νίκες σε τέσσερα παιχνίδια.

Καταλαβαίνει κανείς με τα παραπάνω τους λόγους που βρίσκονται στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας αυτές οι ομάδες, αφού έχουν εκμεταλλευτεί στο έπακρο τον παράγοντα έδρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ