
Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ στην αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο, ωστόσο με αντεπίθεση διαρκείας έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 3-1.
Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν καθώς μόλις στο 11ο λεπτό πήραν προβάδισμα στο σκορ χάρη στο τέρμα του Κιάκου ο οποίος μετά από μία φάση διαρκείας έκανε το σουτ και νίκησε τον Πασχαλάκη.
Οι χαρές του Βόλου ωστόσο δεν κράτησαν πάρα πολύ καθώς στο 29΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε χέρι και πέναλτι, του οποίου την εκτέλεση ανέλαβε ο Σβάρμπ και έκανε το 1-1, με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.
ADVERTISING
Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ πίεσε για την ολική ανατροπή και έχασε μία καλή στιγμή με τον Ουάρντα, ωστόσο ότι δεν κατάφερε ο Αιγύπτιος το πέτυχε στο 66΄ ο Ίνγκανσον με κεφαλιά από κόρνερ.
Στο 90΄ο νεοαποκτηθείς Κρέμντσικ ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι, συνδύασε το ντεμπούτο του με γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.