Το… τρομακτικό ρόστερ του Ζαρού και το φιλικό με τον ΟΦΗ!

Το Grandsport.gr γυρίζει το χρόνο πίσω και θυμάται την εντυπωσιακή ομάδα της περιόδου 1998-1999 όταν η ομάδα της Μεσσαράς πήρε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΗ χωρίς να γνωρίσει ήττα.

Έχοντας προπονητή τον Βασίλη Πλεσίτη οι “πράσινοι” αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΗ καταφέρνοντας να πάρει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΗ χωρίς να χάσει παιχνίδι. Το ρόστερ του Ζαρού εκείνη τη χρονιά… τρόμαζε, αφού υπήρχαν παίκτες που έκαναν την διαφορά, ενώ το σύνολο των “πρασίνων” ήταν εντυπωσιακό.

Εκείνη την χρονιά η ομάδα της Μεσσαράς έχασε μόλις δύο βαθμούς την τελευταία αγωνιστική στην έδρα των Ασιτών αφού πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Μάλιστα εκείνη τη χρονιά ο Ζαρό για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και να εγκαινιάσει το γήπεδο έδωσε φιλικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στις 25 Μαρτίου του 1999.

ADVERTISING

Προπονητής: Βασίλης Πλεσίτης

Παίκτες: Παπαδοβασιλάκης, Ιερωνυμάκης, Σαριδάκης, Χρονάκης, Χατζηιωάννου, Καλαϊτζάκης, Αναγνωστάκης, Παπαδάκης Νίκος, Χαλκιαδάκης Φάνης, Παπαδάκης Κώστας, Χαλκιαδάκης Γιώργος, Ζαμπετάκης, Μπαφάκης, Λεμονάκης, Τσιλαρίδης, Πατεράκης, Τσικριτσάκης, Αλεξάκης, Τσακαλάκης, Δουλγεράκης.