Κατηγορηματική διάψευση για οριστική ματαίωση απο ΕΠΟ!

Δεν ισχύει το δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας νωρίτερα και κάνει λόγο για οριστική ματαίωση των πρωταθλημάτων της Γ Εθνικής αλλά και των τοπικών πρωταθλημάτων.

Λήξη… συναγερμού, καθώς δημοσίευμα σε Αθηναϊκά ΜΜΕ, έκανε λόγο για απόφαση οριστικής ματαίωσης τόσο της Γ Εθνικής, όσο και των τοπικών πρωταθλημάτων, όμως κάτι τέτοιο, το διαψεύδουν κατηγορηματικά στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΠΟ, ερωτηθέντα για το δημοσίευμα, απάντησαν κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει τουλάχιστον στη παρούσα φάση αυτό το ενδεχόμενο και διευκρινίζουν, πως γίνονται προσπάθειες, σύντομα να επαναλειτουργήσουν σταδιακά και τα υπόλοιπα πρωταθλήματα.

ADVERTISING

Βέβαια, ερωτηματικό παραμένει, με τι πρωτόκολλα θα απαιτηθεί -εάν και εφόσον- να επαναρχίσουν τα πρωταθλήματα, καθώς στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, το να καλυφθούν τα κόστη ακόμα και των μοριακών τεστ, είναι κάτι… απαγορευτικό.

Στην ΕΠΟ, διευκρινίζουν, πως στη παρούσα φάση, δεν έχει ληφθεί καμία απολύτως απόφαση, όσο αναφορά το μέλλον των ερασιτεχνικών κατηγοριών και είναι κάτι που θα αποσαφηνιστεί τις επόμενες -ενδεχομένως- εβδομάδες.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content