«Χαλί» το γήπεδο του ΑΟΑΝ μετά την επανασπορά

Εντυπωσιάζει ο νέος αγωνιστικός χώρος στην έδρα του ΑΟΑΝ, όπου θα κάνει… πρεμιέρα στο μεγάλο παιχνίδι με τον Εθνικό την ερχόμενη Κυριακή.

Το γεγονός πως η ομάδα του Μανώλη Σκύβαλου είχε δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια βοήθησε την διοίκηση να κάνει αυτό το χρονικό σημείο την επανασπορά, με τα αποτελέσματα όπως θα δείτε και στην φωτογραφία να εντυπωσιάζουν.

Το νέο χορτάρι θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή, όπου ο ΑΟΑΝ θα υποδεχτεί τον Εθνικό, έχοντας αποκλειστικό στόχο να κρατήσει απόρθητη την έδρα του και να συνεχίσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Σκύβαλου επέστρεψαν στην προπόνηση που έγινε στην Αμμούδα, με τον Γωνιωτάκη να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα. Αντίθετα εκτός παραμένει ο Πλουσής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συναντήθηκε με τον Σταύρο Αρναουτάκη ο Ηλ. Κουτσουπιάς

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ηλίας Κουτσούπιας, που αγωνίζεται στην ιταλική...

Υποχρεωτικά διπλώματα UEFA για τις τοπικές κατηγορίες της ΕΠΣΗ

Αλλαγές στο πλαίσιο των απαιτούμενων προπονητικών προσόντων ανακοίνωσε η...

Έντονο το ενδιαφέρον για τον Κώστα Βρεττό

Δέκτης έντονου ενδιαφέροντος έχει γίνει ο Κώστας Βρεττός. Ο έμπειρος...

Ένας γάμος… βγαλμένος από παραμύθι, με την υπογραφή του Heaven!

Σε ένα σκηνικό γεμάτο ρομαντισμό, κομψότητα και ανθισμένη ομορφιά,...