Σκέψεις για… βραδινά παιχνίδια στην ΕΠΣΗ!

Ο αριθμός των διαιτητών, παραμένει μικρός, στο Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο και γι’αυτό στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου σκέφτονται ήδη τρόπους για να αντιμετωπίσουν αυτό το «πρόβλημα» προκειμένου η χρονιά να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, όπως στο παρελθόν με αναβολές αγώνων.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν στην ΕΠΣΗ, καθώς όπως τονίζουν, υπάρχουν σκέψεις να οριστούν αγώνες όλων των πρωταθλημάτων, ώρες που δεν μας έχουν… συνηθίσει.

Συνήθως οι αγώνες διεξάγονται στις 15:00 ή το πρωί εάν η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα είναι Κυριακή. Τη φετινή χρονιά όμως υπάρχουν σκέψεις αγώνες να οριστούν και στις 18:00 (συνέβαινε και παλαιότερα) ή ακόμα και αργότερα, εάν η έδρα διεξαγωγής έχει κατάλληλο φωτισμό.

Παράλληλα, ως… έσχατη λύση είναι η 3η ημέρα διεξαγωγής αγώνων που δεν θα είναι άλλη από την Δευτέρα, κάτι που ίσως να μην εφαρμοστεί ποτέ ή ελάχιστες φορές, καθώς θα είναι η έσχατη λύση.

Όσο αναφορά το κομμάτι των… βραδινών αγώνων, εφόσον οι δύο ομάδες συμφωνούν απο κοινού να αγωνιστούν βράδυ και υπάρχει κατάλληλος φωτισμός, αυτό θα μπορεί να συμβεί με αίτημα στην ΕΠΣΗ.