Αποφασίζουν οι λοιμωξιολόγοι για SL2 – Αυγενάκης: «Από την πλευρά μας έχουν γίνει τα πάντα»

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων που θα γίνει σήμερα, δεν αποκλείεται να ανάψει το πράσινο φως για σέντρα στην SL2 το διήμερο 16-17/1.

Οι ομάδες της Super League 2 έχουν ξεκινήσει προπονήσεις και περιμένουν από την επιτροπή λοιμωξιολόγων το πράσινο φως για τη σέντρα του πρωταθλήματος, στην καλύτερη περίπτωση το διήμερο 16-17/1.Η Επιτροπή θα συνεδριάσει σήμερα (8/1) και έχουν γίνει προσπάθειες να συμμετάσχουν μέσω τηλεδιάσκεψης, εκτός του προέδρου της μικρής λίγκας, Λεωνίδα Λεουτσάκου, ο γγΑθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος και ο πρόεδρος της Super League 1, Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με δηλώσεις του, υποστήριξε ότι από την πλευρά της Πολιτείας και της Sl2, ό,τι έπρεπε να γίνει, έχει γίνει. «Η επιτροπή λοιμωξιολόγων γνωρίζει πολύ καλύτερα, έχοντας καλύτερη εικόνα της κατάστασης για την πανδημία στη χώρα. Χωρίς ίχνος αμφισβήτησης της πορείας των αποφάσεων από την επιτροπή λοιμωξιολόγων έχουμε με πολύ ισχυρά επιχειρήματα προσπαθήσει να πάρουμε επίσημη ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος.

ADVERTISING

Δεν μπορώ να πω πότε θα έχουμε έναρξη στο πρωτάθλημα, ξέρω ότι την Παρασκευή (σ.σ. 8/1) θα συνεδριάσει ξανά η επιτροπή και ελπίζουμε να συζητηθεί, να είναι δηλαδή στην ατζέντα. Ο,τι ήταν να γίνει από τη δική μας πλευρά, από το υφυπουργείο Αθλητισμού και από την υγειονομική επιτροπή που έχουμε συστήσει, έχουν γίνει τα πάντα. Εχουμε ήδη εισηγηθεί, έχουμε ήδη βελτιώσει, προτείνει και προωθήσει τα ειδικά πρωτόκολλα που πρέπει να εγκριθούν από την επιτροπή λοιμωξιολόγων και το επόμενο στάδιο είναι να συζητηθεί από μέρους τους και να δοθεί το πράσινο φως» είπε.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content